Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šťastný Beňo: Po jedenástich rokoch opäť otcom!

Beňo bude čoskoro po druhýkrát otcom. S priateľkou Lenkou čakajú syna. Zobraziť galériu (5)
Beňo bude čoskoro po druhýkrát otcom. S priateľkou Lenkou čakajú syna.

BRATISLAVA – Bývalý politik Robo Beňo (49) prežíva jedno z najkrajších období života. Spolu so svojou priateľkou Lenkou Kapustovou (23) čakajú bábätko. Podnikateľovi sa po dcére Lucii (29) a synovi Maxovi (11) narodí ďalší syn.

Na nedávnom krste nového pánskeho časopisu sa objavil aj expolitik Robo Beňo so svojou mladou priateľkou Lenkou. Sympatická brunetka okamžite pútala pozornosť prítomných hostí, ktorí nemohli spustiť zrak z jej rastúceho bruška. To, že Beňo bude opäť otcom, sa pošuškávalo už dlhšie, no až teraz sa to potvrdilo. 

Galéria: Takto to na krste pánskeho magazínu vyzeralo.

To, že je párik nesmierne šťastný a na bábätko sa už teší, nám potvrdil aj bývalý komunálny poslanec. „Sme v šiestom mesiaci a bude to chlapec,“ prezradil Beňo, ktorý s Lenkou tvorí pár vyše roka. Na otázku, aké meno dajú drobčekovi, odvetil:  „Ešte netuším. Bavíme sa o tom, ale ešte to nie je definitívne.“

Zaujímalo nás aj to, či párik v tejto situácii plánuje aj svadbu. „No, snáď hej. S najväčšou pravdepodobnosťou áno. Ale na termín sa ma nepýtajte, lebo ja sám to neviem. Musím sa ešte odhodlať na istý krok, ktorý musí muž podstúpiť a hlavne, keď to urobím, ona musí súhlasiť. A potom sa dohodneme,“ odvetil bývalý novinár, ktorý svoju lásku ešte nepožiadal o ruku. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa brunetka pochváli zásnubným prsteňom a dvojica oznámi termín sobáša.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu