Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

POTVRDENÉ Beňo a Christová sa rozišli: 4 mesiace tajili koniec!

Beňo a Christová už netvoria pár. Zobraziť galériu (2)
Beňo a Christová už netvoria pár.

BRATISLAVA - Ich láske odzvonilo! Bývalá federálna miss Ivana Christová (40) a expolitik Robo Beňo (47) už netvoria pár. Pre topky.sk to potvrdil samotný podnikateľ.

O tom, že Christová a Beňo netvoria pár, sa šepkalo už veľakrát. Dokonca už pred rokom vás topky.sk informovali, že dvojica prežíva po dvoch rokoch vzťahu vážnu krízu. Údajne už boli v tej dobe rozídení, no po krátkej dobe to skúsili spolu nanovo. Teraz je však koniec už definitívny.

V nedeľňajšej markizáckej Smotánke Erika Judínyová pri jednej dokrútke o Róbertovi Beňovi poznamenala, že je bývalým frajerom Ivany Christovej. Zisťovali sme preto, či je to tentoraz naozaj pravda.  „Áno, môžem to potvrdiť, nie sme spolu. Viac sa nechcem k tomu vyjadrovať,“ povedal pre topky.sk Beňo.

Podľa našich informácií sa dvojica rozišla už v máji tohto roka. Dôvodom vraj bola pracovná vyťaženosť, kvôli ktorej na seba nemali dostatok času. Beňo dokonca takmer celé leto trávil mimo Bratislavy a čoraz častejšie sa ukazoval na akciách sám bez Ivany.

Párik si tak po troch rokoch, ktoré spolu strávil aj s menšími rozchodovými prestávkami, povedal definitívne zbohom. Priestor na vyjadrenie sme chceli dať aj Ivane Christovej. Tá nám však do týchto chvíľ nedvíhala telefón.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu