Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šťastný Pomajbo: Tieto sexice skákali, ako pískal!

Roman Pomajbo obkolesený sexi dievčatami. Zobraziť galériu (16)
Roman Pomajbo obkolesený sexi dievčatami.

BRATISLAVA – Ten má ale šťastie! Roman Pomajbo (41) sa na dnešnom otvorení bratislavskej Magio pláže zahral na trénera. Ale nie len tak hocijakého! Svojou píšťalkou riadil jedenásť krások. Nechýbala medzi nimi finalistka súťaže Miss Slovensko Soňa Štefková (22), playmate Martina Štrbová (25), či modelka Nikol Košová (23).

Komandoval sexi jedenástku! Roman Pomajbo tento rok pomáhal otvoriť bratislavskú pláž pri Dunaji. Keďže sa tam budú dať sledovať aj majstrovstvá sveta vo futbale, na ktorých máme zastúpenie, organizátori mu zverili úlohu trénera futbalového „ženstva“. A vybrali tam naozajstné sexice.

Keďže pláž a pekné dievčatá idú dokopy, boli sme zvedaví, či si ich Roman príde cez leto obzrieť. „Ja sem určite zavítam, ale s rodinkou,“ povedal nám s úsmevom herec, ktorý má doma tri krásne ženy – manželku Petru, takmer dvojročnú dcérku Vivian a skoro dvojmesačnú Noemi.

Ako sme zistili, ani sexi baby z „futbalovej jedenástky“ si mestskú pláž ujsť nenechajú. „Chystám sa sem chodiť. Ak mi do toho nič nepríde a budem na Slovensku, určite si budem užívať leto tu,“ povedala nám finalistka Miss Slovensko 2010 Soňa Štefková.

Rovnako aj playmate Martina Štrbová miluje leto v Bratislave. Nebojí sa však, že v plavkách bude príliš pútať mužskú pozornosť? „Ja si myslím, že tu bude dosť krásnych dievčat, takže sa nijakej dotieravosti nebojím,“ prezradila nám. Ako to jej a zvyšným dievčatám pristane v plavkách, si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu