Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

AUDIO Unikla Jarošova vulgárna skladba: Bez teba som v p**i!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš

BRATISLAVA – Nedáva si servítku pred ústa! Topky.sk získali časť novej necenzurovanej skladby Mira Jaroša (31), ktorá unikla priamo z nahrávacieho štúdia. Spevák v nahrávke neslušne nadáva.

„Nechoď ešte, chvíľu kričím, bez teba som láska v p**i,“ spieva Miro Jaroš vo svojom novom singli s názvom Tráva. Ako nám v súvislosti s vulgarizmom interpret povedal, ide o necenzurovanú verziu, ktorú mali mať len hudobníci. „Nevidím na tom nič zlé. Každému občas uletí nejaká nadávka. Je to záznam z nahrávania, nie je to určené pre verejnosť,“ vyjadril sa pre topky.sk Jaroš.

Do rádiového éteru sa dostane pieseň, ktorá už vulgarizmy neobsahuje. Nahrávka je však predmetom diskusií aj kvôli niečomu inému, než je spomínaná nadávka. Na sociálnej sieti Facebook sa totiž šíria debaty, že umelec propaguje marihuanu. Jeho skladba totiž nesie názov Tráva, čo je slangový výraz pre drogu. „Ja spievam o zelenej, lúčnej tráve, ktorá musí rásť vtedy, keď sa človeku nedarí. Je to len také prirovnanie,“ vysvetľuje svoj zámer spevák. Jeho nový singel by sa mal do rádií dostať budúci týždeň.

Audio: Úryvok, kde Miro Jaroš vulgárne nadáva.

This text will be replaced
Audio: Verzia skladby Tráva určená pre rádiá. Vypočujte si, akým slovom nahradil Jaroš vulgarizmus.
This text will be replaced
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu