Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dedé mánia: Takto sme ho ešte nevideli!

Dede si zahral aj na fujare Zobraziť galériu (4)
Dede si zahral aj na fujare

BRATISLAVA – Futbalový dres vymenil za kroj! Zdá sa, že Dedému prúdi v žilách slovenská krv! Ako by si inak dokázal tak rýchlo osvojiť naše ľudové tance a hudobné nástroje? Pozrite si, ako sa z afrického chlapca stala hviezda slovenského folklóru.

Dedé sa v rámci kampane pre slovenského mobilného operátora predvedie aj  v našom kroji. Dokonca bude hrať na fujare spolu s chlapcami zo súboru Prvosienka. Hoci Dedé spočiatku tvrdil, že toto nebude nič preňho, nakoniec ho to dostalo.

„Pozerám, že týchto chalanov to nenormálne baví. A musím priznať, že sa začínam namotávať už aj ja," povedal s úsmevom. Ako ďalej priznal, najťažšie pre neho bolo obliekanie. Kým na seba dostal všetky povinné súčasti kroja, dalo mu to zabrať.

Oveľa lepšie mu to však išlo s tancom. Chlapci zo súboru ho chceli šetriť, a tak mu predviedli jednoduchú choreografiu, ktorú sa Dedému podarilo zopakovať na prvý pokus. Rozhodli sa preto, že skúsia aj náročnejšie prvky. Ako sa ukázalo, aj tie zvládol Dedé bez najmenších problémov.


Viac informácií o Dedého slovenských Vianociach nájdete TU!

VIDEO: Dedé v slovenskom ľudovom kroji a s fujarou!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu