Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Senášiová a Šóošová provokovali: Jedna odhalila stehná, druhá bradavku!

Lenka Šóošová ukázala stehno, Lucia Senášiová nechtiac bradavku. Zobraziť galériu (32)
Lenka Šóošová ukázala stehno, Lucia Senášiová nechtiac bradavku.

BRATISLAVA – Šteklivé momenty! V piatok večer sa o ne postarali moderátorka Lenka Šóošová (34) a Miss Universe 2007 Lucia Senášiová (27). Obe sa na charitatívnej módnej prehliadke predviedli v úlohách modeliek. Zatiaľ čo televízna tvár ukázala svoje stehienko zámerne, krásku zradil model, ktorý predvádzala.

Piatkový večer sa niesol v znamení dobročinnosti. Známe tváre šoubiznisu sa zišli v jednom z bratislavských hotelov, aby podporili dobrú vec - prostredníctvom dražby šiat a kalendára slovenských celebrít pomohli zaobstarať špeciálny prístroj určený pre budúce mamičky. A to sa aj podarilo.

Súčasťou podujatia s názvom Dajme životu šancu teda bola aj módna prehliadka, na ktorej odprezentovali svoju tvorbu slovenské návrhárky. Niektorým známym "manekýnkam" sa počas šou podarilo na móle skutočne zažiariť!

Moderátorka markizáckeho Telerána Lena Šóošová sa predviedla v bordových spoločenských šatách. Tie mali rafinovaný strih, ktorý provokatívne odhaľoval jej stehno. Oveľa viac však dráždila Lucia Senášiová. Tmavovláske sa pri predvádzaní extravagantného modelu nepodarilo ustrážiť si poprsie a prítomní videli viac, než by mali.

Chcete vedieť, ktoré ďalšie známe dámy sa na prehliadkové mólo postavili? Pozrite si GALÉRIU.

Sledujte Topky TV: Takto to na módnej prehliadke vyzeralo.



Dajme zivotu sancu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu