Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čože je to 50-tka? Táto somálska kráska šokuje vizážou!

Modelka Iman aj po 50-tke mladistvým imidžom vyráža dych Zobraziť galériu (10)
Modelka Iman aj po 50-tke mladistvým imidžom vyráža dych

NEW YORK – Nad jej zovňajškom sa akoby zastavil čas! Hoci jej kolegyne z brandže dávno oddychujú na dôchodku, modelka Iman si doteraz užíva atmosféru večierkov a spoločenských podujatí. Na každom z nich je totiž neprehliadnuteľnou ozdobou – skutočný vek by ste jej uhádli naozaj ťažko!

Jej prirodzená krása vyráža dych! Ak sa niektorá krásavica dokázala na vrchole modelingu udržať úctyhodne dlho, tak je to práve rodáčka zo Somálska, známa ako Iman. Tá mladistvým imidžom už opäť vyrážala dych hosťom 14. ročníka odovzdávania cien ACE Awards. Prvá novembrová noc sa tak vo Veľkom jablku niesla v znamení jej závideniahodného sexepílu. Svojím zjavom totiž zase tromfla aj o polovicu mladšie dámy!

Červená lesklá róba na dokonalej figúre, ležérny účes a vypnutá pleť bez jedinej vrásky! Tým všetkým ebenová modelka aj tentoraz pútala pozornosť mužov i žien. Pri pohľade na ňu totiž len málokto veril, že Iman pomaličky ťahá na 60-tku – v kolónke vek jej totiž momentálne svietia dve päťky!

Krásna a inteligentná zároveň! Žeby sa manekýnka celý život starala len o svoj pestovaný vzhľad? Omyl! Čokoládová hviezda, celým menom Iman Mohamed Abdulmajid, študovala na univerzite v Nairobi a plynule hovorí až piatimi jazykmi – bez problémov sa dorozumie somálsky, arabsky, taliansky, francúzsky a samozrejme, anglicky. Jej srdce ako posledný dobyl britský rocker David Bowie, za ktorého sa vydala v roku 1992. O osem rokov neskôr mu porodila dcérku pomenovanú Alexandria Zahra "Lexi" Jones.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu