Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

45-ročné telo v latexe! Wau, túto celebritnú samicu musíte vidieť

Caprice Zobraziť galériu (7)
Caprice (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - To je šupa! Reč je o rodáčke z Kalifornie, ktorej sa viac podarilo presadiť vo Veľkej Británii - modelke známej ako Caprice. Blondínka patrila svojho času medzi najsexi ženy sveta a ozdobila mnohé reklamné kampane i titulky. Sexepíl nestráca ani dnes, keď má 45 rokov. Potvrdila to na nedávnej módnej šou, kam prišla oblečená v provokatívnych latexových šatách.

Caprice Bourett síce v našich končinách nie je veľmi známa, no môže sa pochváliť slušným úspechom. V zahraničných médiách je často označovaná ako jedna z najviac fotených a obdivovaných žien sveta. 

Pózovala pre mnohé prestížne magazíny a na konte má reklamné fotenie pre viaceré značky. Atraktívny zovňajšok zabezpečil blondínke aj pôsobenie pred televíznymi kamerami, skúšala tiež preraziť ako speváčka.   

Dvojnásobná mamička rada navštevuje spoločenské podujatia. Azda nikoho preto neprekvapí, že zavítala na fashion šou v rámci londýskeho týždňa módy. Oblečená v čiernych latexových šatách s hlbokým výstrihom bola Caprice neprehliadnuteľná.

FOTO Caprice v sexi outfite nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Caprice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu