Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Národniar odhalil tajomstvo večnej mladosti: Stojí za tým vesmír!

Rafael Rafaj
Rafael Rafaj (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Je to naozaj tak! Poslanec za SNS Rafael Rafaj, ktorému Slováci tipujú väčšinou nižší vek, ako v skutočnosti má, v stredu oslávil už 52 rokov! Tvrdí, že za tým stojí zharmonizovanie čakier, energie, vesmíru a ľudí. Na špeciálnu stravu sa pokúsil nahovoriť aj svojho šéfa Jána Slotu. Úspech sa však nedostavil.

Rafaj je už dlhé roky vegetariánom a snaží sa dodržiavať zdravú životosprávu. Tvrdí, že na jeho mladistvý vzhľad vplýva viacero faktorov. „Predovšetkým je to psychická hygiena, pripúšťať si len dobré veci a predovšetkým pozitívne myslieť a možno je to aj tým stravovaním,“ povedal nám s tým, že okrem toho pláva a cvičí jogu. Cvičenie Päť Tibeťanov podľa neho dokáže človeka naozaj omladiť.

Poslanec sa na zdravú cestu dostal po prečítaní knižky o joge ešte z čias bývalého Československa. Rafaj pripúšťa, že za mladistvým výzorom by spolovice mohla stáť aj genetika. Je však presvedčený, že aj súlad energií a vesmíru. „Je dôležité nájsť v sebe svoje vnútorné ja a potom ho už len rozvíjať. Byť zdravý, byť v súlade so svojimi energiami, s vesmírom, okolím, ľuďmi,“ vysvetlil.

Na zdravý životný štýl sa snažil nahovoriť aj svojho šéfa a predsedu SNS Jána Slotu. Ten vraj vyskúšal viacero diét, no nikdy pri nich nevydržal dlho. „Tak on máva také tie periódy pre diétu. Trebars len zeleninovú alebo ovocnú. Ale v dnešnej dobe pri tom človek dlho nevydrží. Mäso a ten stres núti človeka skôr viac jesť a to je práve ten paradox, ktorý musí odhaliť a nepodľahnúť tomu,“ dodal Rafaj.

rafaj_dopl

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu