Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rolins a Homola nekončia: Intímnosti na verejnosti!

Matej verejne predvádzal svoju lásku k Dare. Zobraziť galériu (4)
Matej verejne predvádzal svoju lásku k Dare.

PRAHA – Takmer nečakané! Dara Rolins (37) musí veľa vecí zvládať bez svojho partnera. S Matějom Homolom (37) totiž majú oddelené domácnosti, na dovolenky spolu nechodia a keď speváčka havarovala, odišiel na koncerty. Vo štvrtok ju však podporil na otvorení jej obchodu s nábytkom. Milenci sa neustále objímali a bozkávali.

Rozbehla biznis! Dara Rolins včera otvorila po dlhšom odkladaní svoj prvý obchod s nábytkom. Medzi hosťami sa objavili napríklad modelka Andrea Verešová a superstarista Ben Cristovao. Prekvapivo nechýbal ani speváčkin partner Matěj Homola!

Dvojica má pritom dosť neštandardný vzťah a spevák kapely Wohnout často chýba po Darinom boku aj pri dôležitých momentoch. Napríklad po jej júlovej nehode sa pokojne venoval nahrávaniu cédečka a spievaniu na koncertoch.

Tentoraz ju však v štichu nenechal. Takmer celý večer sa od nej nepohol. Dokonca verejne ukazoval, ako sa s Darou ľúbia – bozkával ju na krk, objímal ju a hladkal. „Prežívame s Matějom asi najkrajšie obdobie. Som šťastná, že prišiel, aj keď vedel, že tu bude veľa fotografov, ktorým sa po celú dobu nášho vzťahu vyhýba,“ povedala speváčka pre internetovú stránku denníka Blesk.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu