Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

1. finále Talentmanie: Operný spevák exceloval! Dávidko to nezvládol, padol na kolená!

V 1.finále zvíťazil operný spevák Milan. Zobraziť galériu (4)
V 1.finále zvíťazil operný spevák Milan.

BRATISLAVA – Napätie do poslednej chvíle! Počas prvého finálového večera Talentmanie si v štyroch duelových súbojoch zmerali sily jednotlivci i skupiny. Predviedol sa aj hendikepovaný Dávidko Dostál (7), ktorý v minulosti ohúril divákov tým, že sa postavil z vozíka. Včera však vystúpenie nezvládol. Najväčšou hviezdou večera bol spevák Milan Sulej (34). Ten mal ešte nedávno v tele nádor.

V nedeľňajšom prvom finálovom kole Talentmanie jednoznačne zvíťazil operný spevák Milan Sulej. Ten zaspieval jednu z najznámejších svetových operných árií s názvom Nabucco od Verdiho. Diváci ocenili jeho výkon tak, že mu zaslali najviac esemesiek. To mu pomohlo aspoň na chvíľu zabudnúť na zákerný boj s rakovinou.

Okrem tohto strhujúceho speváckeho vystúpenia sa divákom predstavili ďalší šikovní súťažiaci. Medzi nimi aj hendikepovaný Dávidko Dostál, ktorý svojim smutným životným príbehom zasiahol snáď každého. Mnohých priaznivcov si získal v momente, keď sa dokázal postaviť z vozíka. Inak tomu nebolo ani v nedeľu, kedy divákom predviedol tanečné prvky a lá Michael Jackson. Žiaľ, jeho vystúpenie nakoniec nedopadlo najlepšie. Pri tanci totiž spadol rovno na ruky a kolená. Hoci sa ihneď postavil, nejeden divák zmeravel. No i napriek tejto nehode sa prebojoval medzi štvoricu najlepších.

V súboji však Dávidka porazil talentovaný vicemajster Európy v stepe Tobiáš Košir. Okrem neho v dueloch zvíťazili aj Hybrid´s Crew - dvaja sympatickí tanečníci, ktorí sa rozvlnili v rytme electric boogie, ako aj kúzelník Miloš Malý. Z nich mala porota vybrať jedného, ktorý postúpi s Milanom do superfinále. Keďže nastala medzi odborníkmi remíza hlasov, nakoniec rozhodli divácke esemesky. Tými šťastnými sa napokon stali Hybrid´s Crew, ktorí budú v superfinále bojovať o rozprávkovú výhru 150 000 Eur.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu