Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Boris Kollár o deťoch: Syn ma nezaujíma, dôležité sú dcéry!

Boris Kollár bol hosťom v Adela Show. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár bol hosťom v Adela Show.

BRATISLAVA - Bol by rázny! Záletník Boris Kollár (45) bude dnes večer hosťom v Adela Show. U Banášovej (29) sa počas včerajšieho nakrúcania rozhodol prezradiť viac o svojich milostných románikoch. Dokonca povedal aj to, že keby sa jeho dcéry zaplietli s podobným chlapom ako je on, mali by problém.

O podnikateľovi Borisovi Kollárovi je už dávno známe, že ho nežnejšie pohlavie mimoriadne zaujíma. Dôkazom môže byť aj to, že až päť žien mu už porodilo piatich potomkov – štyri dcéry a jedného syna. Keďže je to na naše zemepisné šírky netypické, Adela Banášová si vo svojej šou nedala ujsť príležitosť otvoriť s podnikateľom túto tému. Od Kollára bez okolkov zisťovala, ako by sa on vyrovnal s tým, keby mali v rodinnom klane ďalšieho „Borisa“.

Ako boháč prezradil, do súkromného života svojho jediného syna Šimona Helidora by nezasahoval. Inak by to však bolo v prípade dcér. „Chcem dopredu upozorniť každého muža, že budem riešiť svojich zaťov,“ netajil sa Kollár, ktorý ďalej dodal, že ak niektorý z nich bude rovnaký sukničkár, akým je on, má problém. „Dcére to nevysvetlím, ona bude zaľúbená. S ním sa budem musieť porozprávať,“ dodal prísne Boris. Ako by vypláchol nápadníkovi žalúdok? To sa dozviete dnes večer v Adela Show.

VIDEO: Boris Kollár v Adela Show.



Boris Kollar v Adela Show


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu