Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Talianska venuša vs. český sexepíl: Bellucci a Herzigová ovládli Miláno!

Monica Bellucci a Eva Herzigová svojou krásou už opäť vyrážali dych Zobraziť galériu (8)
Monica Bellucci a Eva Herzigová svojou krásou už opäť vyrážali dych

MILÁNO – Čierna elegancia a okázalý glamour! Práve na tieto prvky stavili svetové celebrity zvučných mien, ktoré cez víkend oslavovali jubilejné 20. narodeniny módneho domu Dolce & Gabbana. Hviezdou večera sa už tradične stala domáca Monica Bellucci, ale aj Češka Eva Herzigová – obe sa vyprsili v hlbokých dekoltoch!

 

 

 

Talianska venuša vs. český
Zobraziť galériu (8)

Keď konvencie, tak v dokonalej súhre s neskrývaným luxusom! Týmto heslom sa zrejme riadila prvá zo spomínaných dám, herecká diva Monica Bellucci. Tá totiž stavila na čiernu klasiku v kombinácii saténu a trendovej čipky, pri ktorej sú akékoľvek šperky úplne zbytočné. Tou najkrajšou ozdobou boli herečke jej vlastné ženské tvary v pôsobivom výstrihu!
Talianska venuša vs. český
Zobraziť galériu (8)
O niečo sviežejšie pôsobila rodáčka zo susedných Čiech, Eva Herzigová. Tá totiž zvolila priehľadnú sukňu v dĺžke po kolená a zvršok s leopardím vzorom. Aj ona však na mužské zmysly zaútočila osvedčenou zbraňou – objemným dekoltom, ktorý tvarovala správna push-upka!
Talianska venuša vs. český
Zobraziť galériu (8)
V ležérnom štýle tentoraz z radu vyfintených dám vybočovala speváčka Annie Lennox. Krátkovlasá blondínka nielenže dorazila v nohaviciach, no navyše si k nim „doladila“ tričko so sloganom HIV POSITIVE. Takéto módne faux-pas sa však aspoň čiastočne podarilo zmazať jej dvom krásnym dcéram, ktoré počas galavečera stáli po jej boku. Z Annie sa tak stala síce doobliekaná, no určite veľmi pyšná mamina!
Talianska venuša vs. český
Zobraziť galériu (8)
Svoju európsku premiéru v sobotu absolvovala aj prominentná dvojica v zložení Peaches Geldof a Eli Roth. Slávnostný večer však pre mladú britskú hviezdičku nedopadol práve najlepšie. V čiernej róbe bez ramienok, ozdobenej strapcami a podivnou mašľou, totiž nikoho neohúrila. Ba čo viac – neforemné šaty jej postavičku „krv a mlieko“ poriadne rozšírili!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu