Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Netradičná sexica: V bielizni zvádza aj bez ruky!

Tanja Kiewitz je hore bez rovnako sexi ako svojho času Eva Herzigová Zobraziť galériu (4)
Tanja Kiewitz je hore bez rovnako sexi ako svojho času Eva Herzigová

BRUSEL – Celebritou z večera do rána! Takýto kúsok sa podaril belgickej kráske, ktorá nosí meno Tanja Kiewitz. Vo svojich 35-ich rokoch si totiž aj napriek hendikepu zapózovala iba v spodnej bielizni – popri výstavnom dekolte bez ostychu ukázala aj kýpeť. Na sexepíle jej to však rozhodne neubralo!

Odhodila zábrany! Hoci ešte pred mesiacom z nej bola pomerne neznáma tvár, dnes ju pozná takmer celá Európa. Tanji síce od lakťa chýba ľavá končatina, to jej však nezabránilo v tom, aby sa hrdo postavila pred objektív iba v podprsenke. Určite to chcelo odvahu, no vyplatilo sa – s úsmevom na tvári a hore bez je aj napriek kýpťu čertovsky zvodná!

Sexi blondínka svoje krivky prepožičala šteklivej kampani pod záštitou neziskovej organizácie CAP48, ktorá poukazuje na znevýhodňujúce podmienky hendikepovaných naprieč Belgickom a Francúzskom. Odvážna fotografia je inšpirovaná reklamou z roku 2000 na push-up podprsenku Wonderbra s Evou Herzigovou v hlavnej úlohe. Práve vďaka takémuto záberu Tanja zožala úspech, aký hádam ani sama nečakala. Slogan „Pozri sa mi do očí... Povedala som – do očí“ zrejme hovorí naozaj za všetko!

Mimoriadne pozitívny ohlas sa okamžite prejavil aj v oblasti financií – charitatívna organizácia totiž vyzbierala až neuveriteľné 4 milióny eur, čo je o 10 percent viac ako predchádzajúci rok. Ako však uviedla Tanja, neobvyklej pozornosti sa jej dostáva na každom kroku: „Väčšina reakcií bola skvelá, skutočne pozitívna spätná väzba. Volajú mi novinári z celého sveta, je to trochu bláznivé.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu