Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Polonahá slúžtička Candice: Splní vám každé želanie!

Candice Swanepoel Zobraziť galériu (6)
Candice Swanepoel

LOS ANGELES – Tak tomuto sa hovorí kostým! Priesvitná látka, mini zásterka a zvodná čipka – tak vyzerá ten najzvodnejší outfit tohtoročného Halloweenu. A kto iný by v ňom vyzeral lepšie ako blond anjel s dokonalým telom, modelka Candice Swanepoel (21)?!

Snívate o sexi slúžke, letuške či kovbojke? Žiadny problém! Jediný pohľad na Candice v niektorom z poriadne vyzývavých kostýmov od známeho výrobcu spodnej bielizne určite predčí vaše predstavy. Jej plné prsia, zvodný pohľad a bujná hriva vyzerajú vynikajúco v každom z prevlekov, ktoré tento rok pripravila módna značka. Povedzte sami, nevyzerá na zahryznutie?!

Juhoafrická kráska patrí dnes k jedným z najvychytenejším modelkám z preslávenej skupinky prezentujúcej značku Victoria´s Secret. Candice sa však darí pracovať aj na iných projektoch. Jej tvár a telo mohli na obálke obdivovať čitatelia časopisov Vogue či Elle. Táto divoška síce nemá žiadne tetovanie, telo jej však zdobia štyri piercingy.

Jedným zo znakov obdivu jej ženských kriviek bolo pre Candice určite aj to, že predvádzala líniu plaviek sestier Kardashianových. Okrem modelingu si rada pozrie aj dobrý film. „Som určite fanúšičkou Roba, vampírov a Twilightu,“ prezradila o sebe. A hoci jej sa zdajú príťažlivé nadprirodzené bytosti s ostrými zubami, väčšine mužov sa určite zdá byť sexi ona!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu