Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Weiss a elánista Baláž v koži pretekárov: Poriadne sa vybláznili!

Vladimír Weiss a Jano Baláž na rýchlostnom okruhu. Zobraziť galériu (10)
Vladimír Weiss a Jano Baláž na rýchlostnom okruhu.

ORECHOVÁ POTÔŇ – Vymenil parťáka! O členoch skupiny Elán je už dávno známe, že milujú adrenalín a rýchle autá. Nedávno preto zavítal na rýchlostný okruh aj gitarista kapely Jano Baláž (59). Spoločnosť mu prekvapivo nerobil kolega Jožo Ráž (56), ale tréner futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss (46).

Elánisti sa netaja tým, že motoristické preteky sú ich veľkým koníčkom. A tak nečudo, že na rýchlostnom okruhu v Orechovej Potôni prevetrávajú tátošov pomerne často. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, kedy na adrenalínovú jazdu zlákal hudobník Ján Baláž reprezentačného trénera Vladimíra Weissa.  Ten sa ku gitaristovi Elánu posadil na miesto spolujazdca.

Aj keď sa Weiss spočiatku zdráhal, napokon predsa len nabral odvahu. „Vladko, pekne sa prezleč a ideme jazdiť,“ posmelil trénera Baláž. Weiss v tom momente prestal váhať, obzrel si okruh a navliekol na seba kombinézu. V tej tŕpol zhruba dvadsať minút v úlohe hudobníkovho navigátora. Napokon však všetko dobre dopadlo a nadšenie na Weissovej tvári hovorilo za všetko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu