Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Malchárková ukázala nohy v mini, Olešová so Sklovskou milencov!

Každý niečo ukázal - Malchárková (vľavo) dlhé nohy, Olešová (v strede) svojho futbalistu a Sklovská (vľavo) priateľa.  Zobraziť galériu (21)
Každý niečo ukázal - Malchárková (vľavo) dlhé nohy, Olešová (v strede) svojho futbalistu a Sklovská (vľavo) priateľa.

ORECHOVÁ POTÔŇ – Pochválili sa! Niektoré známe tváre nášho šoubiznisu si počas uplynulého víkendu nedali ujsť automobilové preteky na známom rýchlostnom okruhu Slovakia Ring pri Bratislave. Pri tejto príležitosti sa pochválili všetkým, čím sa dalo. Speváčky Sisa Sklovská (44) a Lucia Olešová (22) ukázali milencov, Sofia Malchárková (34) zasa nohy v krátkych šortkách!

Milujú rýchle kolesá! To je spoločný znak, ktorý spája niektoré zo známych tvárí slovenského šoubiznisu. Tie sa v sobotu a nedeľu zišli už na 33. ročníku automobilových pretekov  Ceny Slovenska v Orechovej Potôni, kde sa nachádza rýchlostný okruh. Horúco nebolo iba súťažiacim, ale aj divákom.

Medzi pretekármi sa predstavil aj syn exministra Jirka Malchárka Christián. Keďže je Jirko automobilový pretekár, na tejto akcii nesmel chýbať. Spoločnosť mu okrem syna robila aj jeho manželka Sofia. Tá svoje dlhé nohy ukázala v mini šortkách.

A ukazovali aj ďalší. Speváčka Sisa Sklovská si vyrazila spoločne so svojím priateľom Jurajom Lelkesom. Zamilovaný párik sa pozná už dlhé roky, ale priateľmi sú oficiálne len pár mesiacov. Aj speváčka Lucia Olešová, ktorá na akcii vystupovala, si vychutnávala spoločnosť svojho milenca. S futbalistom Martinom Vodilom sú spolu už takmer rok. 

Ani jeden so spomínaných párov sa na spoločenských akciách príliš často neukazuje. Teraz sa zrejme chlapi nechali nahovoriť na rýchle autá a tak nechýbali po boku svojich partneriek.   

Ak vás zaujíma, kto preteky nezmeškal a ako to tam vyzeralo, pozrite si foto v GALÉRII.

 

VIDEO: Takto to vyzeralo počas víkendových pretekov.

Video: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu