Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Celebrity si užívajú adrenalínovú šupu tohto leta

Martin Šmahel a Miriam Kalisová podľahli adrenalínovým jazdám. Zobraziť galériu (9)
Martin Šmahel a Miriam Kalisová podľahli adrenalínovým jazdám.

BRATISLAVA - Bungee jumping je oproti tomu nuda, skok padákom sa možno trochu približuje, ale nič sa tomu nevyrovná! Slováci tento rok objavili neuveriteľné adrenalínové jazdy na závodných autách Race4Slovakia.

Na okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni, len kúsok od Bratislavy, svoje brány otvorila prvá racingová akadémia Race4Slovakia. Len tu môže každý zažiť čistý adrenalín napumpovaný do žíl pri jazde na superšportovom aute rýchlosťou okolo 300 km/h, keď vás do sedačky vtlačí neuveriteľné zrýchlenie z 0 na 100 km/h len za 2,6 sekundy.

Keď s vami profesionálny jazdec vletí do zákruty rýchlosťou skoro 200 za hodinu, vy prekopávate podlahu a snažíte sa brzdiť, vidíte sa už dávno mimo trate a modlíte sa, aby ste to prežili. No auto bezpečne pokračuje ďalej. To je zážitok, na aký sa nezabúda. Pre ženy absolútna bomba, pre mužov vraj lepšie ako sex.

Na trati sme pred pár dňami zastihli aj známy pár – makrizácku hviezdu Miriam Kalisovú s priateľom Martinom Šmahelom. Miriam vystúpila z auta absolútne nadšená: „Prvé kolo som sa trošku bála. Samozrejme, že som výskala, keď bola nejaká prudká zákruta. No bolo to skvelé. Keď chcete urobiť radosť manželovi alebo priateľovi, tak ako darček je to jednoznačne tá najlepšia voľba. Ja som videla, aký bol Martin z toho nadšený. Toto nikde inde nezažijete.“

Martin Šmahel svoje nadšenie rozhodne neskrýval. "To je neskutočná paráda. Nedá sa to porovnať so žiadnymi kolotočmi, či ničím podobným. Jazdec si ide v zákrutách 170 km/h, jeho to nevynesie, nešmykne, to je neskutočné. Každý, kto bude mať tú možnosť, tak určite odporúčam, aby to vyskúšal. Doteraz som nezažil nič podobné. Chlap, ten tam zažíva také chvíle... že sa mu ani nesníva."

V akadémii Race4Slovakia je pravidelným hosťom aj známa modelka Romana Škamlová, ktorá už absolvovala celú racingovú akadémiu. Sama už na superšportoch jazdí ako profesionál. Nad jej schopnosťami uznanlivo kývu hlavou aj odborníci.

Ak si chcete vyskúšať adrenalín v nadupaných autách, tak stačí kliknúť na  www.race4.sk a vybrať si, na čo máte chuť. Najlepšie je začať s Race Taxi – zveríte sa do rúk profesionálneho jazdca, ktorý vám ukáže, čo dokáže závodný superšport na dráhe.

Ak si trúfnete jazdiť sami, tak si vyberte Race Academy – kompletný výcvik, kde sa naučíte bezpečne zvládať stovky koní pod kapotou športových áut a perfektne čítať trať. Aj z amatéra sa tak stane profesionálny jazdec na okruhu.

Chcete úplnú slobodu za volantom? Tak potom Race Rent – požičajte si závodný špeciál a na trati ukážte, čo vo vás je.

Zárukou kvality akadémie Race4Slovakia je jej prezident Dick Kvetňanský – známy slovenský závodný jazdec, ktorý so svojim teamom zbiera ocenenia na Slovensku, aj v zahraničí. Je to zároveň konštruktér a autor čisto slovenského superšportového auta K-1 Attack, na ktorom sa môžete povoziť aj vy. Viac na www.race4.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu