Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Demi a Bruce desať rokov po rozvode: Takto dopadli!

Život Brucea Willisa a Demi Moore sa od rozvodu poriadne zmenil Zobraziť galériu (8)
Život Brucea Willisa a Demi Moore sa od rozvodu poriadne zmenil

LOS ANGELES – Neoľutovali to? Desať rokov po rozvode si Demi Moore (47) aj Bruce Willis (55) užívajú spoločnosť svojich podstatne mladších polovičiek. Zatiaľ čo Bruce sa po boku Emmy Heming (32) rozplýva od šťastia, Demi sa trápi pre údajnú neveru svojho druhého manžela, Ashtona Kutchera (32)!

Podvádza ju? Ešte pred pár rokmi Demi jej mladého zajačika Ashtona Kutchera mnoho žien závidelo. Dnes sa však zdá, že nie celkom oprávnene. Čoraz častejšie sa totiž šepká o tom, že si užíva s inými ženami. A hoci sa párik snaží verejnosti všemožne dokázať, že je všetko v poriadku, nie nadarmo sa hovorí, že bez vetra sa ani lístok nepohne!

Bruce, naopak, prežíva viac ako príjemné obdobie svojho života. Jeho o vyše dvadsať rokov mladšia manželka mu dokáže na tvári vyčariť šťastný úsmev a na rozdiel od svojej exmanželky Bruce nepotrebuje celý svoj život zverejňovať na svojej Twitter stránke.

„Posledných desať rokov som strávil osamote a väčšinu času som bol nešťastný. Na tmavom mieste. Potom som sa začal stretávať s Emmou a zo dňa na deň sa môj život stával šťastnejším,“ spomínal herec na začiatky svojho súčasného vzťahu. A hoci v médiách sa neprezentujú tak často ako Demi s Ashtonom, o to je ich cit úprimnejší!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu