Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zronená Demi Moore: Manžel Ashton ju podviedol... S dvadsiatkou!

Demi Moore to pri Ashtonovi nemá ľahké - vraj ju opäť podviedol Zobraziť galériu (7)
Demi Moore to pri Ashtonovi nemá ľahké - vraj ju opäť podviedol

LOS ANGELES – Mať v posteli „mladé mäsko“ nemusí byť len zábava! O tom sa na vlastnej koži presvedčila už aj hollywoodska kráska Demi Moore (47). Jej o 15 rokov mladší manžel, Ashton Kutcher, jej totiž údajne opäť zahol – v spálni dievčiny, ktorá ledva prekročila prah dospelosti!

Má to pri ňom ťažké! Hoci americká herečka vyzerá na svoj vek priam ukážkovo, v manželskom zväzku to ani u nej občas nestačí. Hlavu v smútku má znova kvôli svojej zákonnej polovičke – médiá jej fešáka spájajú s pikantnou neverou. Magazín Star sa dokonca oháňa svedectvom dámy, ktorá Ashtona dostala do postele!

„V jeho náručí som sa cítila fantasticky,“ nadchýnala sa mladá žena vo svojej výpovedi. „Bolo to nežné a pekné – nie nejaký náhodný sex,“ prilievala olej do ohňa. Bez ohľadu na to, či sú jej slová pravdivé alebo nie, totiž museli úbohú Demi poriadne pichnúť pri srdci!

Ako už bolo spomenuté, v prípade nádejného režiséra to nie je prvýkrát, čo ho spájajú s milostnými dobrodružstvami mimo vlastného hniezdočka lásky. Ten istý časopis ho totiž obvinil z vášnivých bozkov so ženou, ktorá Demi ani zďaleka nepripomínala. Mala totiž niečo okolo dvadsiatky a bola blond. Očitý svedok vtedy tvrdil, že Ashton ju pritlačil k stene a doslova sa jej prisal na tvár. Čo na to všetko hovorí takmer 50-ročná herečka, sa zatiaľ zistiť nepodarilo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu