Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Demi Moore bez zábran: Správa sa ako pojašená tínedžerka!

Demi Moore Zobraziť galériu (8)
Demi Moore

LOS ANGELES – Od dámy má poriadne ďaleko! Herečka Demi Moore (47) má od svojich šestnástych narodením už poriadne ďaleko. Aj dnes sa však správa ako puberťáčka s poriadne rozbláznenými hormónmi. Demi, spamätaj sa, veď máš skoro päťdesiat!

So svojimi rokmi bojuje všetkými zbraňami! To, že sa herečka cíti mlado, je úžasné. Koniec koncov, jej vek by správne uhádol naozaj málokto. Na niektoré veci je však predsa len pristará. Najnovšie sa totiž rozhodla všetkým dokázať, že jej postava je ešte vždy bez chybičky. Nepredviedla sa však na pláži či pri bazéne, naopak. Odfotila odraz samej seba v zrkadle v pohodlí svojho domova. A čo iné sa dá s takouto snímkou urobiť, ako ju zverejniť na svojej Twitter stránke – a presne to aj starnúca krásavica urobila!

K svojej fotografii pridala komentár: „Toto sa viac podobá na leto!“ Nuž, áno na leto sa to určite podobá – najmä keď sa brunetka fotí v svojej kúpeľni a po slnečných lúčoch niet ani stopy. Toto nie je prvý pokus Demi o upútanie pozornosti – veď len pred pár dňami si užila poriadny tanec na pódiu počas vystúpenia Snoop Doga. Jej manžel, herec Ashton Kutcher však z jej divokého čísla veru nebol vôbec nadšený!

Demi práve natáča film LOL: Laughing Out Loud, s herečkami Ashley Green a Miley Cyrus. Žeby práve spolupráca s poslednou menovanou hviezdičkou spôsobila Demino detinské správanie? Nebolo by na tom nič prekvapujúce, aj Miley sa totiž na Twitter fotí naozaj rada!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu