Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nesúmerná Jessica Simpson: Tuk z prsníkov chcem na zadku!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson

LOS ANGELES – Menej sa venuje speváckej kariére, väčšmi rieši svoje telo! Americká speváčka Jessica Simpson (30) je v poslednom období viac ako svojimi hitmi známa neustálym kolísaním váhy. Najnovšie je nespokojná so svojím zadkom – paradoxné, no chcela by ho objemnejší!

Jo-jo efekt – to je to, čo speváčka dobre pozná! Boj s nadváhou totiž striedavo vyhráva i prehráva. Momentálne je vo fáze, kedy sa jej darí chudnúť. No hoci kilogramy úspešne zhadzuje, jej vnady na objeme nestrácajú. Jessica sa pýši poriadnym poprsím, z ktorého však až taká nadšená nie je – v pomere k súčasnej postave sa jej zdá jednoducho priveľké. O tom, čo by s tukom z pŕs najradšej urobila, má celkom jasnú predstavu. „Ako beloška nemám veľké pozadie. Pravdupovediac, radšej by som ubrala zo svojho hrudníka a pridala na zadok, aby sa to trochu vyrovnalo,“ uviedla Jessica.

Trochu cvičenia, vegánskej diéty a výsledok sa dostavil! Speváčka vyzerá momentálne k svetu. Pomohol jej k tomu aj vzťah s bývalým hráčom amerického futbalu, s Ericom Johnsonom (34). Práve vďaka súčasnému priateľovi totiž začala mať skutočne rada svoje telo. „Cítim sa sebavedomejšie, než kedykoľvek predtým. Som so sebou viac vyrovnaná,“ pochvaľovala si. Zároveň však priznala, že jej bolo nepríjemné, akú pozornosť venovali médiá jej krivkám: „Ľudia hovorili o mojej váhe celý rok. Byť slávny len preto, že priberiete, je smiešne!

Jessica síce nemá momentálne na hudobnom trhu album plný hitov, no darí sa jej ako podnikateľke. Obchoduje s oblečením, mejkapom aj parfumami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu