Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mamička Čobejová pritvrdila: Polonahá na bilbordoch!

Polonahá Michaela Čobejová Zobraziť galériu (5)
Polonahá Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Toto by zrejme len málokto čakal! Herečka a dvojnásobná mamička Michalea Čobejová (40) sa nechala pred pár dňami zvečniť v poriadne odvážnych a dráždivých pózach. Prečo sa nechala nahovoriť na fotenie záberov, na ktorých vyzerá zvodne ako nikdy predtým?

Michaela Čobejová v poslednom období neustále prekvapuje. Zhruba pol roka po pôrode svojej druhej dcéry Táničky razantne schudla, čím vyrazila všetkým naokolo dych. Ako pre topky.sk vtedy priznala, zhodila 16 kilogramov. 

V priebehu roka však nezmenila iba postavu. Herečka podstúpila aj niekoľko procedúr na estetickej klinike v Pezinku. Absolvovala operáciu viečok, korekciu vrások botulotoxínom, kyselinou hyalurónovou a naposledy aj tzv. Drakulovu metódu, pri ktorej jej bola odobratá krv a vpichnutá do vrások namiesto botoxu. Vďaka tomu Michaela výrazne omladla a zmenila sa na nepoznanie.

Keďže bola so spomínanou klinikou spokojná, rozhodla sa pre ňu nafotiť reklamné zábery. A nie hocijaké. Čobejová bude propagovať firmu prostredníctvom pikantných záberov. Na bilbordoch sa objaví v pózach, ktoré vyvolávajú dojem nahoty. Topky.sk v súvislosti so vznikom šteklivých snímok zaujímalo, či herečke takéto fotenie neprekážalo. „Mala som s tým problém. Hlavne s ohľadom na rodinu. Našťastie má môj manžel so mnou už dvadsať rokov neuveriteľnú trpezlivosť,“ prezradila Čobejová, ktorá vyzerá na reklamných pútačoch naozaj zvodne.



Aké účesy nosí Michaela Čobejová a ostatné slovenské blondínky nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu