Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AUDIO Čobejovej trapas v živom vstupe: Užite si štátny smútok!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (4)
Michaela Čobejová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Pošmykol sa jej jazyk! Herečka Michaela Čobejová (40) sa včera ráno nevyhla menšiemu trapasu. Ten sa jej stal počas vysielania rádia Expres, kam bola pozvaná ako hosť.

Pri tragédii, ktorá sa začiatkom týždňa odohrala v Devínskej Novej Vsi, vyhaslo osem ľudských životov. Vláda sa preto rozhodla, že si celá krajina uctí pamiatku obetí streľby práve vo štvrtok. Bol teda vyhlásený štátny smútok.

Herečka Michaela Čobejová začínala tento deň ako hosť v relácii Letná párty moderátora Ivana „Binďa“ Bindasa. Celý program mal pomerne hladký priebeh. Avšak v závere, keď sa mala Michaela rozlúčiť s poslucháčmi, vyrobila trapas. „Prajem všetkým ľudom na Slovensku, aby si užili tento štátny smútok. Vlastne dnes máme...“ zasekla sa Čobejová, keď si uvedomila, čo práve povedala. Nasledovalo habkanie. Situáciu pohotovo zachraňoval Bindas. Ujal sa slova a zahral tento herečkin prešľap do autu.

„Veľmi ma to mrzí, ja som to tak nemyslela,“ povedala nám smutným hlasom Čobejová, keď sme ju v súvislosti so vzniknutou situáciou oslovili. Aj ona sama si je vedomá, že slová z jej úst vyzneli ironicky. „Vzniklo to v kontexte dobrej nálady, ktorá tam v rádiu bola. Navyše, celé vysielanie malo veľmi rýchly priebeh,“ ospravedlňovala svoje vyjadrenie plavovláska. Snáď sa v budúcnosti podobným trapasom vyhne.

AUDIO: Michaela Čobejová bola hosťom v rannej relácie rádia Expres. V závere relácie sa jej podarilo vyrobiť trapas.



cobejka - radio expres


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu