Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Čobejovej zmena: Bledá ako stena!

Čobejová s nápadne svetlými vlasmi. Zobraziť galériu (12)
Čobejová s nápadne svetlými vlasmi.

BRATISLAVA - Poriadne vybledla! Herečka Michaela Čobejová (40) spôsobila na nedávnom krste novej knihy Hany Lasicovej menší rozruch. Na akciu totiž prišla s prefarbenými vlasmi. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby to so svetlosťou hrivy neprehnala.

Známa sestrička z Ordinácie v ružovej záhrade Michaela Čobejová pred časom podstúpila zmenu. Kaderníkom sa nechala nahovoriť, aby si upravila farbu vlasov. Výsledok? Jej účes doslova svieti. „Je to asi najbledšia, akú som doteraz mala. Ale môj kaderník povedal, že mi to pristane, tak pristane,“ stojí si za správnosťou voľby platinovej farby Čobejová.

Herečka sa s novými imidžom po dlhšom čase objavila na spoločenskej akcii. Nedala si totiž ujsť krst novej knihy Hany Lasicovej s názvom pravdivý príbeh lži. Pri tejto príležitosti si obliekla čierne šaty. To však nebola práve najlepšia kombinácia, pretože herečka pôsobila príliš kontrastne. Prospelo by jej, keby siahla po rúži na pery alebo nejakom pestrom doplnku, ktorý by ju oživil. Čo si myslíte vy? Zahlasujte v ankete pod článkom.

Ako to vyzeralo na krste knihy Hany Lasicovej? Fotografie nájdete v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu