Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Juraškov nový imidž: Takto ho priateľka nechcela pustiť z domu!

Fúzatý Roman Juraško Zobraziť galériu (3)
Fúzatý Roman Juraško

BRATISLAVA - Na deň niekým iným! Moderátor Telerána Roman Juraško (31) sa v utorok ráno predviedol televíznym divákom inak ako zvyčajne. Podstúpil zmenu, ktorú takmer nik neprehliadol. Topky.sk zisťovali, ako svoj nový imidž vnímal on a jeho okolie.

Známy moderátor rannej markizáckej relácie Roman Juraško v utorok vítal divákov so zmenenou vizážou. Nad jeho hornou perou totiž svietili fúziky. A tie neostali neopomenuté ani v relácii.

Topky.sk preto zaujímalo, z akého dôvodu sa rozhodol pre túto zmenu. „Inšpiroval ma modrooký Chuan Esmeraldo zo španielskej telenovely. On mal také fúzy, aké som vždy chcel mať,“ povedal Roman a následne sa rozosmial. „Žartujem. Bolo to len kvôli utorkovému vysielaniu, kde som stvárňoval britského ´bifľošského´ študenta alebo prísneho učiteľa,“ priznal nakoniec moderátor. 

Napriek tomu, že išlo iba o dočasnú zmenu imidžu, chceli sme vedieť, či si neplánuje nechať fúzy natrvalo. „Určite nie. Priateľka ma ani nechcela pustiť z domu. Povedala, že s takýmto imidžom nikam nepôjdem. Reakcie ostatných ľudí boli také, že si to všimli a bavili sa na tom,“ priznal Juraško, ktorý sa sám cítil zvláštne. „Naozaj čudne. Úplne to zmení charakter človeka. Bol som na chvíľu ako iný človek,“ uzavrel moderátor.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu