Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Juraško: Roman, bacha! Autonehody sa na teba lepia!

Juraškova nehoda Zobraziť galériu (5)
Juraškova nehoda

BRATISLAVA – Lepí sa na neho smola!? Markizácky moderátor Roman Juraško (30) cez víkend havaroval. Jeho automobil doslova vyletel z diaľnice a pristál na streche. Toto však nebola jeho jediná dopravná nehoda. Jednu spôsobil už pred dvoma rokmi.

Roman Juraško to v posledných rokoch s automobilom nejako nevie. Pred pár dňami mal totiž hrozivo vyzerajúco nehodu, pri ktorej sa našťastie nikto nezranil. Kolízia sa stala pri Mengusovciach v okrese Poprad. Roman Juraško sa vracal z nakrúcania vo Vysokých Tatrách do Bratislavy spolu s kolegom Dušanom Domanským, keď na diaľnici dostali šmyk.

Auto následne narazilo do zvodidiel a s posádkou vyletelo mimo diaľnice. Po pár premetoch skončilo vozidlo na streche. Moderátor Telerána si údajne narazil krčnú chrbticu a bola mu zašitá tržná rana, ktorá si vyžiadala šesť stehov na hlave. Alkohol u vodiča nezistili.

Toto však nebola jediná Juraškova autonehoda. V septembri 2007 zavinil zrážku s iným automobilom. A dokonca sa stal aj obeťou útoku. Mladý Bratislavčan, do ktorého vtedy nabúral, naňho fyzicky aj slovne zaútočil. Juraško napokon skončil s roztrhnutým obočím. Na muža, ktorý bol podľa polície pod vplyvom alkoholu, podal trestné oznámenie.

Moderátor, ktorý má vodičský preukaz viac ako desať rokov, mal v minulosti dokonca ešte jednu menšiu autonehodu. Tá však nebola medializovaná. Ako sa zdá, dopravné nešťastia sa na neho poriadne lepia. Roman, treba si dávať väčší pozor alebo ísť na nejaké kondičné jazdy!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu