Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Favoriti Talentmanie Patrícia a Matúš: V šoku z postupu!

Patrícia Janečková Zobraziť galériu (18)
Patrícia Janečková

BRATISLAVA – Do finálových kôl už postúpila pätica účastníkov Talentmanie. Medzi nimi aj Patrícia Janečková (12) a Matúš Pišný (19). Hoci boli obaja jednoznačnými favoritmi včerajšieho semifinále, ani jeden z nich nečakal, že pôjde v šou ďalej.

Absolútnou víťazkou sa v nedeľnej Talentmanii stala Patrícia Janečková, ktorá získala najväčší počet esemes hlasov. „Vôbec som si nemyslela, že by som vyhrala. Na jednej strane som chcela postúpiť, no na strane druhej ani príliš nie. Je to veľmi náročné. Najviac to celodenné čakanie, skúšky a tak,“ vyjadrila pre topky.sk dvanásťročná Patrícia, ktorej operný spev doslova uchvátil publikum v bratislavskej Inchebe. 

Z postupu bol prekvapený aj Matúr Pišný, ktorý predviedol electric boogie. „Nečakal som to,“ zhodnotil včera svoj úspech držiteľ niekoľkých medailí za tanec. Keď sme ho upozornili, že v porovnaní s konkurenciou mal navrch, skromne odpovedal: „Nedovolím si tvrdiť, že som lepší od svojich súperov. Prišiel som na pódium s tým, že som chcel hlavne dobre zatancovať.“ A to sa mu aj podarilo. S choreografiou, ktorú si vytvoril sám, totiž dostal do varu všetkých v sále Incheby. 

Postupový kľúč: Diváci rozhodovali prostredníctvom SMS vždy medzi dvomi talentovými vystúpeniami:

1. Show Express Dance Company vs. Revmatici

2. Václav Lebeda vs. Peter Ondria

3. Dominik Turza vs. Spam BMX

4. Nine Taps vs. Matúš Pišný

5. Ondřej Beil vs. Patrícia Janečková

Viac informácií v našej GALÉRII!

Viac sa o Patrícii Janečkovej dozviete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu