Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Rolins je späť: Kožený korzet a bujné vnady!

Dara Rolins v koženom korzete. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins v koženom korzete.

PRAHA - Dara Rolins (37) sa po júlovej tragickej autonehode vrátila späť na pódiá. Jej comeback však nie je len o speve. Pop diva si totiž tak, ako predtým, znovu dáva záležať na imidži. Sexi oblečenie a prsia nahnané do výstrihu sú skrátka jej poznávacím znamením.

Opäť spieva! Dara Rolins sa vrátila na pódiá v polovici septembra, kedy vystúpila v Banskej Bystrici na diskotéke. Jej druhé vystúpenie po tragickej nehode sa uskutočnilo počas víkendu v Prahe na majstrovstvách v miešaní nápojov.

Darin comeback však neznamená len to, že začala znovu spievať. V jej prípade to je aj o návrate k sexi imidžu, ktorým je počas koncertov povestná. Tentokrát stavila na kožený korzet. Ten pri niektorých divokých tanečných kreáciách vyvolával dojem, že sa drží na blondínkiných prsiach len z posledných síl.

Zrejme za to môže efekt push-up podprsenky, vďaka ktorej vyzerali speváčkine vnady, akoby z outfitu doslova vypadávali. "Viem, čo treba robiť, keď je potrebné nahnať prsia do výstrihu," priznala sa nám Dara už dávnejšie. A zrejme aj vie, koľko si toho môže na vystúpení dovoliť tak, aby nedošlo k žiadnej nehode. Aj tentokrát totiž korzet všetko vydržal...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu