Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rolins prekvapuje: Vyšetrovanie beží... a ona? Ide do televíznej šou!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins

PRAHA – Nečakané! Dara Rolins (37) stále netuší, ako dopadne vyšetrovanie nehody, pri ktorej v júli zahynul po zrážke s jej autom motocyklista Jindřich Rotrekl († 63). Napriek tomu už začína speváčka koncertovať a zapája sa opäť do šoubiznisových aktivít. Najnovšie súhlasila s účasťou v relácii o varení.

Nie je poriadna Slovenka, lebo mluví! To je často predmetom diskusií, keď je Dara Rolins na televíznej obrazovke. Všetkým neprajníkom však ukáže, že na svoje slovenské korene ešte nezabudla. Speváčka totiž prijala pozvanie televízie Barrandov do relácie Prostri pro tři a navarila bryndzové halušky.

Topky.sk však hlavne zaujímal dôvod, pre ktorý blondínka s nakrúcaním súhlasila. Je totiž stále v napätí z prebiehajúceho vyšetrovania nehody... a akosi sa k tomu účasť v zábavnej relácii nehodí. „Ide o nový projekt Haliny Pawlowskej. Je to moja kamarátka a keďže som v minulosti odmietla prísť do jej Mamba Show, rozhodla som sa ju teraz podporiť,“ vysvetlila nám Dara.

Relácia odštartuje už túto sobotu a prvým variacim hosťom bude porotca z Česko Slovenskej SuperStar Ondřej Hejma. V ďalších dieloch sa predvedú Andrea Verešová a spomínaná Dara Rolins.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu