Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Darine nočné mory nekončia: Zlé správy z polície!

Dara Rolins má opäť hlavu v smútku. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins má opäť hlavu v smútku.

PRAHA – Škrt v plánoch! Dara Rolins (37) dúfala, že do jej prvého koncertu od tragickej autonehody, pri ktorej zahynul Jindřich Rotrekl (†63), bude vyšetrovanie uzavreté. Nestalo sa tak! Uplynulú sobotu preto spievala v Banskej Bystrici v neistote a strachu. Ako by toho stále nebolo dosť, z polície najnovšie dostala zlé správy!

Ešte nemá nič isté! Dara Rolins stále nevie, či ju polícia uzná vinnou za nehodu, pri ktorej 10. júla zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl. Speváčka dúfala, že celá vec bude uzavretá do 18. septembra.

Na tento dátum totiž mala naplánované prvé vystúpenie od osudnej udalosti. Verdikt však ešte nepadol. Ba čo viac, Dara musí čeliť ďalším zlým správam - informácii z polície, že sa celá kauza opäť natiahne. „Uzavretie vyšetrovania sa posunulo zase aspoň o ďalší týždeň kvôli znaleckým posudkom,“ povedala smutne Dara, pričom s povzdychom dodala: „To čakanie je na tom najhoršie.“

Plavovláska sa po osudovom dni snaží opäť žiť normálnym životom. Chodí s dcérkou Laurou do ZOO, začína vystupovať... Ale neustále musí myslieť na svoj podiel viny na tragickej udalosti. Nádej v to, že sa nehoda konečne vyrieši, sa najnovšie posunula na termín 7. október. Práve vtedy sa totiž má v Prahe otvoriť obchod s nábytkom pod značkou By Dara (Od Dary, pozn. red.). „Vybaľujeme kontajnery a tento týždeň všetko pomaly presťahujeme do showroomu. Dúfam, že do otvorenia bude naozaj jasný verdikt polície,“ uzavrela speváčka a najnovšie aj dizajnérka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu