Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prvý koncert Dary Rolins po nehode: Neistota a strach!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins

BANSKÁ BYSTRICA –Vystúpenie po troch mesiacoch! Speváčka Dara Rolins (37) sa v sobotu postavila na pódium a odspievala prvý koncert od vtedy, čo po zrážke s jej autom zomrel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). Ako pop diva topkám prezradila, na javisko sa jej nešlo ľahko.

Krátko po tragickej autonehode odvolala Dara Rolins všetky svoje pracovné aktivity. Zrušila koncerty a s nimi všetko, čo bolo spojené so spevom. Skrátka, potrebovala sa na čas stiahnuť do úzadia. Ako sa však najnovšie zdá, pop diva sa už po psychickej stránke dáva pomaly dokopy. Dôkazom môže byť koncert, ktorý sa rozhodla odohrať po troch mesiacoch od smutnej udalosti.

Predviedla sa totiž v sobotu v banskobystrickom diskoklube. Prišlo sa na ňu pozrieť približne šesťsto ľudí. Plavovláska spievala zhruba štyridsaťpäť minút. Po skončení sa poďakovala ľudom za to, že stoja pri nej. Hoci pôsobila na pódiu sebavedomo, pre topky.sk prezradila, že bola pred samotným vystúpením nervózna. „Priznám sa, že predtým, než som vyliezla na javisko, som sa cítila dosť neisto. V podstate som netušila, čo môžem čakať aj od seba samej. Bol to pre mňa taký test. Faktom však je, že hudba je proste dokonalý liek,“ povedala speváčka.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, napätie opadlo v momente, keď už stála na pódiu. „Potešilo ma, že vo vzduchu bola od momentu, čo ma Laci Strike uviedol, nabíjajúca energia. Ľudia boli dokonalí. Možno budem patetická, ale občasné výkriky ´drž sa´ alebo ´si naša´ boli pre mňa až dojemné,“ podelila sa s nami o svoje pocity Dara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu