Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Teri Hatcher hneď po prebudení: Je to vôbec ona?

Teri Hatcher Zobraziť galériu (9)
Teri Hatcher

LOS ANGELES – V posteli nie je žiadna hviezda! Kruhy pod očami, pleť ako mŕtvola a výrazné vrásky – to je obraz herečky Teri Hatcher (45) hneď po zobudení. Bez poriadnej vrstvy mejkapu a upravených vlasov skrátka vyzerá úplne obyčajne!

Úprimnosť nadovšetko! Herečka Teri Hatcher nemá problém priznať, že ráno po prebudení vyzerá úplne inak, ako ju poznajú diváci televízneho seriálu Zúfalé manželky. Pre šou Oprah Winfrey natočila krátke video, ktoré predstavilo jej deň – a známa tmavovláska dožičila divákom pohľad naozaj na všetko, vrátane svojej nenamaľovanej tváre!

Výsledok práce kaderníčky a maskérky bol naozaj neuveriteľný. Z jej vlasov pripomínajúcich tmavú slamu dokázala vyčariť hebký nadýchaný účes a vďaka mejkapu jej tvár dostala šmrnc. Teri dokonca nemala problém upozorniť na svoje nedostatky – napríklad na kruhy pod očami. „Mám ich celý život. Myslím, že to bude genetikou,“ prezradila.

Tak ako všetky úspešné herečky, aj Teri sa o svoju tvár a telo príkladne stará. Neznamená to však, že by schvaľovala ideológiu Hollywoodu túžiacom po večnej mladosti. Diktát jej okolia v tom, ako má herečka vyzerať sa jej vôbec nepáči. „Nikto nám nedáva možnosť otvoriť sa a prezentovať aj iné názory na to, čo je krásne,“ posťažovala sa brunetka. Nuž, možno bude práve ona tou prvou!

Video si môžete pozrieť tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu