Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dara Rolins na výsluchu: Zvládla to dôstojne, opísala detaily nehody!

Dara Rolins cestou na výsluch. Speváčku sprevádzal jej právnik. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins cestou na výsluch. Speváčku sprevádzal jej právnik.

BRATISLAVA - Speváčka Dara Rolins dnes vypovedala na polícii, kde opísala tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej 10. júla zomrel 63-ročný motocyklista Jindřich Rotrekl.

"Zvládla to veľmi dôstojne," uviedol pre iDNES.cz jej právnik Robert Vladyka, ktorý bol pri výsluchu prítomný. Okrem neho sa na ňom zúčastnil aj právny zástupca rodiny Rotreklových Karel Friml. Výsluch na policajnej stanici v pražských Ďábliciach trval približne 90 minút.

"Predmetom výsluchu bol opis priebehu nehody. Bude slúžiť ako finálny podklad pre znalecký posudok," povedal právny zástupca speváčky. Stanovisko znalca a konečný verdikt by mal byť známy v septembri. Speváčka dúfa, že vec sa nedostane na súd.

Ku zrážke terénneho auta, ktoré viedla Dara Rolins, s motocyklom došlo v sobotu 10. júla v pražskom Šáreckom údolí. Motocyklista sa vracal k rodine z rybačky. Na malej motorke, ktorá nedokáže ísť viac ako 40 km/h, sa údajne v zákrute snažil vyhnúť jame na úzkej ceste a cyklistovi. Čelne sa však pritom zrazil s autom, ktoré šoférovala 37-ročná Rolins. V aute údajne sedela aj speváčkina dcéra. Podľa doterajších, avšak oficiálne nepotvrdených výsledkov vyšetrovania havárie za ňu speváčka nenesie zodpovednosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu