Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Rihanna v novom klipe: Ako exotická šľapka!

Rihanna sa v uliciach New Yorku poriadne odviazala Zobraziť galériu (13)
Rihanna sa v uliciach New Yorku poriadne odviazala

NEW YORK – Jej výstrednosť nepozná hraníc! Hoci je barbadoská speváčka Rihanna (22) svojou extravaganciou v šoubiznise dobre známa, podivnými kreáciami dokáže vyznieť nielen nevkusne, ale aj poriadne lacno. Dôkazom je jej nedávne natáčanie – imidžom pripomínala prostitútku z Jamajky!

Skombinovala nekombinovateľné! Aj keď čokoládová kráska svojím vekom zapadá do kategórie, v ktorej si môže dovoliť obliecť takmer čokoľvek, tento týždeň to v uliciach Veľkého jablka naozaj prehnala. Po taktovkou režiséra Phillipa Andelmana totiž vrtela zadkom pred kamerou a natáčala videoklip k zbrusu novému singlu s názvom What's My Name?. Zovňajškom však nepripomínala speváčku, ale obyčajnú pobehlicu!

Ohnivo červená parochňa, zebrové sako, oranžové ponožky, farebné šortky, či pančuchy sieťované od polovice stehien – tým všetkým Rihanna vyrážala dych okoloidúcim Newyorčanom. S bubeníckymi paličkami v rukách síce pôsobila ako hudobníčka, outfitom ju však radili k exotickým dievčatám ľahkých mravov!

O tom, či spomínaný singel bude úspešný, hudobní kritici už teraz vôbec nepochybujú. Stačí sa im obzrieť za poslednými kúskami z Rihanninej dielne. V amerických rebríčkoch si totiž druhú priečku ešte stále drží jej duet s Eminemom, Love The Way You Lie, pričom hneď za ním nasleduje skladba Only Girl In The World. Výstredná hviezda tak aj napriek nevkusu a prehnanému sexepílu žne jeden úspech za druhým!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu