Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rihanna, toto si prehnala – mikrofón nie je vibrátor!

Rihanna stráca na javisku akékoľvek zábrany Zobraziť galériu (13)
Rihanna stráca na javisku akékoľvek zábrany

NEW YORK – Zvrhlosti na pódiu! V takom duchu sa už opäť niesol koncert popovej speváčky Rihanny (22), ktorá sa v sexistických gestách doslova prestáva kontrolovať. Pred očami dospievajúcich fanúšikov totiž velebí sex čoraz vulgárnejšie – napríklad mikrofónom priamo v rozkroku!

Ako perverzná úchyláčka! Aj tak by sa dalo opísať excentrické správanie čokoládovej krásky so zlatom v hrdle. Tá totiž svoju hudbu viac ako kvalitným spevom predáva vlastným telom – od dráždivých outfitov cez zvodné pohyby až po pózy ako vystrihnuté z pánskeho klubu. Inak tomu nebolo ani tento týždeň na newyorskom námestí Madison Square Gardens: odviazaná Rihanna si strčila mikrofón rovno medzi nohy!

S vlasmi na hríbika ohnivo červenej farby a v kostýme s vysokým vykrojením „tam dole“ hudobná diva pobúrila kritikov aj láskaním intímnych partií, ktoré začína byť pre jej turné Last Girl on Earth takpovediac typické. So zdvihnutým ukazovákom ostro reagoval najmä hudobník a producent Mike Stock. Podľa jeho slov je totiž sexu v súčasnej popovej scéne pre mládež jednoducho priveľa. A to najmä vďaka Rihanne!

„99% hudobných rebríčkov tvorí R 'n' B, pričom 99% z toho je jemná pornografia,“ cituje Stocka na svojej webovej stránke denník Daily Mail. Ako 58-ročný hudobný veterán ďalej podotkol, erotika v podaní top hviezd číha na adolescentov zo všetkých strán: „Decká sú nútené dospieť príliš rýchlo. Pozrite sa na videoklipy. Rozhodne by som nechcel, aby ich moje deti sledovali.“ Vyhovárať sa na staromódnosť je podľa neho vraj neskoro – hudobný priemysel už jednoducho zašiel priďaleko!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu