Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Divoká Rihanna: Hviezda striptízového klubu!

Rihanna bude sexepílom zrejme lákať aj do striptízového klubu Zobraziť galériu (16)
Rihanna bude sexepílom zrejme lákať aj do striptízového klubu

LOS ANGELES – Radosť z vyzliekania jej vynesie ďalšie milióny! Rihanna (21) totiž viac ako svojím spevom začína byť v šoubiznise známa predovšetkým láskou k dráždivým outfitom. A práve na jej peknú tváričku a sexi krivky budú muži už čoskoro letieť ako včely na med!

Svoj imidž zrejme prepožičia erotike! Hoci sa barbadoská kráska po celom svete zviditeľnila svojou hudbou, čoraz viac fanúšikov ju vníma skôr ako novodobý sexsymbol. Jej ženské tvary v odvážnych kostýmoch totiž v súčasnosti zapĺňajú stránky bulvárnych plátkov doslova na počkanie... No tu sa celý biznis zďaleka nekončí – chcú ju aj do striptízu!

Informáciu o tom, že Rihannu by sme mali čochvíľa spoznať aj ako symbol zmyselných šou v pánskom klube, priniesli britské noviny Daily Star. Podľa nich túto myšlienku víta najmä speváčkin mentor Jay-Z, ktorý spolu s top vedením hodnotí sexepíl svojej chránenkyne ako tovar s vysokou trhovou hodnotou: „Veľmi chcú z Rihanny urobiť tvár a telo nového striptízového klubu. Jay to vníma ako skvelú obchodnú príležitosť.“

O tom, že divoký štýl čokoládovej hudobníčky je inšpiráciou aj pre iné hviezdy, niet najmenších pochýb. Rihanna naposledy ohúrila svoju kolegyňu Pixie Lott, ktorá ju sprevádza po európskej časti turné Last Girl on Earth (Posledné dievča na Zemi). Obe kočky vraj v sebe našli spriaznené duše a jediné, o čom celý čas v zákulisí vášnivo debatujú, je práve móda.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu