Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Rihanna s novým účesom: Červený hríbik jej nesadol!

Rihanna Zobraziť galériu (10)
Rihanna

MADRID – Vyzerá ako zle upravený transvestita! Zo sexi speváčky Rihanny (22), ktorá pred pár rokmi dobila srdcia mnohých mužských fanúšikov je dnes nevkusná tridsiatnička bez štýlu. Rihanna, zavolaj späť svojich starých stajlistov!

Pridala si roky aj kilá! Rihanna, ktorá v poslednom čase udivuje svet svojimi podivuhodnými vlasovými kreáciami bez kúska vkusu, prišla opäť s niečím novým. Vlasy si skrátila na ultra krátkeho hríbika a prefarbila si ich na výraznú červenú farbu. Výsledok? Čistá katastrofa!

Za jej účesom v ničom nezaostal ani kostým, ktorý na seba natiahla. Top pozostávajúci vlastne len podprsenky predviedla už pred desaťročiami Madonna a krátke nohavice s vysokým pásom jej postave určite nepomohli. Krk jej „krášlili“ dve zlaté reťaze – jedna ťažká a mohutná, druhá jemná a s príveskom.

Vďaka chatrnému oblečeniu mohli všetci fanúšikovia vidieť Rihanninu novú postavu. Zdá sa, že barbadoská speváčka v poslednej dobe tak trochu zanedbala cvičenie. Svedčia o tom jej plné stehná a faldíky na bruchu. Žeby jej priateľ, športovec Matt Kemp na ňu žiarlil, a preto ju naschvál vykrmoval, aby sa nepáčila iným mužom? Ak je to tak, nemusí sa veľmi snažiť. Rihanna totiž svojich potenciálnych nápadníkov určite odradí uletenými a nevkusnými účesmi či oblečkami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu