Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Csinov pád z koňa: Strach z ochrnutia!

Karol Csino padol niekoľkokrát z koňa. Zobraziť galériu (14)
Karol Csino padol niekoľkokrát z koňa.

BRATISLAVA – Takmer sa dokaličil! Karol Csino (34) sa cez víkend predstavil v Hrubej Borši v netradičnej úlohe - ako hráč na turnaji v konskom póle. Hrozilo však, že na podujatie vôbec nenastúpi. Ako totiž pre topky.sk prezradil, niekoľkokrát nepríjemne padol z koňa rovno na chrbát. Bál sa, že sa už nepostaví na nohy.

Karol Csino sa spolu s ďalší známymi osobnosťami predviedol cez víkend ako hráč konského póla. So svojím tímom si zmeral sily s profesionálnymi hráčmi. Topky.sk zisťovali, prečo sa herec odhodlal tento náročný šport vyskúšať. „Pre mňa bola jazda na koni od detstva zaujímavá. Už ako malý chlapec som sa motal okolo koní. Tento šport bol pre mňa veľkou výzvou. Je to gladiátorčina, je to boj. A ja rád bojujem,“ prezradil Csino.

Kvôli láske k týmto zvieratám dokonca v minulosti "zhrešil". S úsmevom na seba totiž prezradil, že „keď som bol malý, tak som ako miništrant ukradol pokladničku, kde ľudia dávajú milodary. A to z dôvodu, že som si chcel kúpiť koňa. To zrejme vysvetľuje môj vzťah k nim dokonale. Musím však podotknúť, že odvtedy som si dal s pokladničkami pokoj.“

Nás ďalej v súvislosti s adrenalínovým športom zaujímalo, či sa Karolovi pri jazde na koni nestala aj nejaká nehoda. Veď jeho spoluhráčka Aneta Dočekalová-Parišková si počas tréningu zranila platničky, o čom sme vás už na topkách informovali. „Ja som mal obrovské šťastie. Spadol som z koňa trikrát. Ten druhý pád bol najhorší a veľmi dramatický. Vyšprintoval som s koňom a vyletel som zo sedla. Padol som priamo na chrbát. V prvom momente mi napadlo naozaj všetko zlé, že skončím na vozíčku. Nemohol som sa hýbať, mal som vyrazený dych a opuchnuté pľúca. Našťastie som to však rozchodil. No dva týždne som nemohol vyjsť ani z postele,“ netajil Karol, pre ktorého mohol byť pád z koňa doslova osudný.

Sledujte TOPKY TV: Csino o páde z koňa i o konskom póle.



Karol csino na pole


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu