Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vulgárny Csino: Najskôr ju zmlátil, potom vynadal do kur..v!

Karol Csino Zobraziť galériu (7)
Karol Csino

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Herca Karola Csina (32) sme nedávno videli, ako udrel ženu a vulgárne jej nadával. Prečo to urobil?

Herec Karol Csino, ktorého si môžu televízni diváci pamätať z jojkárskeho Celebrity Campu, sa nedávno poriadne predviedol. Zo žiarlivosti vyfackal priateľku a vulgárne jej nadával. „Ty kur.a, kur.a, kur.a,“ znelo z jeho úst.

Takáto dráma sa však neodohrala v jeho reálnom živote, ale v divadelnom predstavení  Othello, kde stvárňuje hlavnú rolu. Tieto slová adresoval Desdemone potom, čo ju podozrieval z nevery. „Zahral to naozaj skvele. Bol jeden z mála hercov v predstavení, na ktorých sa dalo pozerať. Chvíľu som fakt veril, že bezhlavo žiarli,“ zhodnotil jeho výkon prítomný divák. 

Topky.sk Csina tesne po predstavení vyspovedali a zisťovali, či je aj v súkromí taký žiarlivý a vulgárny ako Othello. „Ja sa snažím žiarlivosť úplne potláčať. Pravda je však taká, že každý človek je viac či menej žiarlivý. Otázka je, ako dobre to dokáže skrývať, ovládať sa,“ priznal herec s úsmevom na tvári a pokračoval vo vyjadrení: „Ja sa snažím na verejnosti vystupovať veľmi distingvovane, ale v súkromí som často veľmi primitívny. Dlhé roky som vôbec nepoužíval vulgarizmy. Takmer do 22 rokov.“

Herca sme sa tiež spýtali, či mu robí radosť, keď môže svoju hereckú partnerku biť. „Čo ja viem? Samozrejme, že nie s úmyslom ublížiť, to nie. No keď je to formou hry, keď to má nejaké pravidlá, tak je to v poriadku,“ netajil Karol. Ako ďalej podotkol, v súkromí ženu nikdy nezbil. „Nie, samozrejme. No také „sácačky“ a zametanie po byte, tak to hej. No nech povie niekto, kto to neurobil,“ dodal Csino, ktorého na nedávnej premiére v hľadisku poctivo sledovala aj priateľka Slávka Feix. Boli sme zvedaví, či jej ľúbostné scény priateľa s hereckou kolegyňou neprekážali. „Nič mi to nerobilo, hral to svetovo,“ nadšene prezradila známa doktorka.

Sledujte Topky TV: Csino spolu s priateľkou Slávkou o žiarlivosti a vulgarizmoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu