Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Parišková bola online: Môj súkromný život je komplikovaný!

Aneta Dočekalová Parišková Zobraziť galériu (6)
Aneta Dočekalová Parišková

BRATISLAVA – Moderátorka Aneta Parišková sa narodila 26. mája 1973 v Košiciach. Hoci je vydatá, s manželom Davidom Dočekalom (32) nežije v spoločnej domácnosti. Plavovláska má s českým podnikateľom dvojročného syna Danielka.

Vysokú školu vychodila Parišková v Prešove. Tam študovala slovenčinu a angličtinu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika. Už počas školských čias pracovala v košickom štúdiu STV ako externá programová hlásateľka.

V roku 1996 úspešne absolvovala konkurz do televízie Markíza, kde sa stala moderátorkou Televíznych novín. Počas desiatich rokov svojho pôsobenia v Záhorskej Bystrici získala päťkrát divácke ocenenie TOM a trikrát sošku OTO. Aneta si vyskúšala aj politiku, no po krátkej dobe sa opäť vrátila na televíznu obrazovku. Tentokrát však do televízie JOJ, kde od apríla 2007 moderovala reláciu Noviny Plus a od septembra 2008 uvádza Prvé Noviny.

Okrem práce pred kamerami sa zaoberá aj písaním článkov, prekladov a organizovaním mediálnych tréningov, či rôznych charitatívnych a spoločenských podujatí.

Rozhovor

11:22:42 - otázka od: jano Prajem Vám dobrý deň! Pri všetkých Vašich aktivitách a povinnostiach stačíte sa venovať svojmu synovi,resp.jeho výchove? Kde ,alebo s kým je Váš syn počas Vašej neprítomnosti? ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa! Danielko je pre mňa najdôležitejší. Vš Centrom môjho života je Danielko. Naučila som sa pri ňom veľmi efektívne využívať čas. Aj svoje pracovné aktivity si prispôsobujem tak, aby som s ním bola s Dankom, čo najviac. Pracujem, keď spinká. Keď pracujem mimo Bratislavy, cestuje so mnou. Nedokážem byť bez neho ani jeden deň. Keď s ním niekoľko hodín nemôžem byť, tak je s deťmi v jasličkách (Aj dnes som ho tam odviezli na 10:45.) Alebo je s mojou mamkou, ktorá v prípade potreby, jazdí za vnúčikom do z Košíc. do Bratislavy.

11:22:42 - otázka od: Iva Anetka, pozdravujem Vás a veľmi si vážim to, že i napriek všetkému a všetkým Ste si zachovali svoje JA, aj keď viem, že nie vždy je to ľahké. Prajem veľa zdravia a úspechov. Ďakujem. Aj ja Vám prajem len to najlepšie.

11:23:59 - otázka od: Andrea :) Dobrý deň Anetka, chcela by som sa Vás opýtať ako to zvládate sama so svojim nádherným synčekom a či by ste mi na seba nenechali nejaký kontakt? určíte Vám dá veľa zabrať. Raz som Vás videla v nákupnom centre v Ružinove a boli ste veľmi zlata a pekne ste sa usmiali. Prajem Vám do živote len veľa zdravia a prekrásnych chvíľ s malým synčekom. Ďakujem, Andrea. Stačí mail ? Ak áno, tak ten môj je: pariskova@joj.sk

11:24:58 - otázka od: Jana ahojky Anetka, velmi, velmi ta mam rada ako modratorku dufam ze dlho budes este na obrzovke. Si strasne zlatučka a super. velmi rada ta vidim na obrazovke.Si nielen múdra, inteligentna ale aj krasna zena. Budem ti drzat paceky nech sa ti bude darit nielen v tomto pracovnom ale i osobnom živote :-)a taktiež tvojmu synčekovi vsetko len a len naj prajem nech mas s neho len a len radosti pa Ďakujem, veľmi si ma potešila. Aj ja Ti prajem len to najlepšie a nech si šťastná :-)

11:27:15 - otázka od: Didy ahoj, máš e-mailovú adresu?keď hej dáš mi ju?ako sa má malý danielko? pariskova@joj.sk Danielko je zdravý (musím poklopkať), stále usmiaty. Robí mi veľkú radosť a každý deň mi dáva obrovskú chuť do života.

11:33:17 - otázka od: Eva P. Dočekalová, viackrát ste sa vyjadrili, že ste veriaca. Preto ma zaujíma či vám nevadí, keďže údajne nežijete s manželom v spoločnej domácnosti, vraj nebol synovi na jeho narodeninách, aspoň takto o vás píšu média. Čo s tým niečo neurobíte, ale dovolíte aby sa o vás a vašom synovi písalo. Veď takto nie ste ani vydatá ani slobodná. Alebo vám to ozaj nevadí? Lepšie sa cítite keď poviete, že ste vydatá ako by ste povedali som rozvedená? Prepáčte za takúto otázku. Som veriaca a som vydatá. Určite by som bola šťastnejšia, keby bol môj súkromný život menej komplikovaný. Ale život prináša rôzne situácie... To, čo sa píše v médiách väčšinou neviem ovplyvniť.

11:54:18 - otázka od: lola Ahoj, aké si znamenie? Veríš na horoskopy? Som Blíženec a v čínskom horoskope Byvol. Horoskopy mi slúžia na zamyslenie. Verím však len optimistickým horoskopom:-))

11:55:26 - otázka od: miroslava ahoj Anetka....si veriaca a chodievas niekedy do kostola? pekny dnik Áno, som veriaca. No priznávam, že do kostola nechodím celkom pravidelne. S Bohom sa však "rozprávam" každý deň.

11:55:44 - otázka od: tina Pozdravujem ťa Aneta, kto je tvojou najväčšou oporou v tvojom živote? Môj synček a moja rodina.

12:01:35 - otázka od: silvia ako spajate pracu s materstvom? V pohode a s radosťou. Priznávam však, že na kávičkovanie s kamarátkami a na iné oddychové aktivity mám len veľmi veľmi málo času. Ale nevadí mi to. Materstvo i moja práca mi sami o sebe robia veľkú radosť a dodávajú mi veľa energie.

12:22:33 - otázka od: jana Dobry den p. pariskova, co take ste naposledy organizovala? Co vas z vasich aktivit najviac bavi? Okrem moderovania spravodajstva a rôznych zaujímavých akcií, som sa už druhýkrát pustila aj do organizovania krásneho a ušľachtilého podujatia "Večer záchranárov", na ktorom sa udeľujú ocenenia Zlatý záchranársky krííž. Aj tento rok ich dostali záchranári za výnimočné činy. Toto ocenenie môžu získať profesionáli zo všetkých záchranárskych zložiek, ale aj laickí záchranári. Tento rok boli prvýkrát odovzdané aj ocenenia in memoriam pre banskách záchranárov, ktorí prišli o život pri výbuchu v Handlovej.

12:24:40 - otázka od: Hanka Ste veľmi príjemná dáma,ako sa vyrovnávate s bulvárom ? Občas zlosťou, občas plačom...

12:25:56 - otázka od: wewe Ahoj Aneta, aká si kuchárka? Čo dobré vieš uvariť a máš rada sladkosti? Viem uvariť všetko možné. A bez sladkostí si neviem predstaviť ani jeden deň :-)

12:26:36 - otázka od: jubi Pozdravujem ťa máš naplánovanú dovolenku? Radšej more, alebo hory? Prajem pekný deň:) Ešte nemám. Ale rada by som šla aj k moru aj na hory. Hlavne, že tam budem s mojím Dankom :-)

12:27:14 - otázka od: sima Aneta, ako sa ti páčia muškáty na balkóne? Dávaš si aj ty kvetinovú výzdobu na balkón prípadne okien? Áno, páčia sa mi. Ja mám však kvety len v byte.

12:27:34 - otázka od: zsolti ahoj Anetka si stale mlada pekny dnik z KE Ďakujem :-))

12:30:52 - otázka od: bobec Ahoj anetka, si velmi simpaticka, drzim ti palce nemas to lahke sama so synčekom... Ale si veľmi sexy mamička ;) aké prádlo preferuješ, tangá alebo nohavičky? Ďakujem, pekný deň Ďakujem :-) Nosím oboje :-)

12:31:08 - otázka od: Monika Ahoj Anetka, veríš v posmrtný život? Áno

12:32:30 - otázka od: Veronika Dobry den, Anetka!Chcem Vas len pozdravit a popriat Vam i Vasmu Danielkovi vela zdravia, stastia, lasky a Bozieho pozehnania! Ste uzasna zena, velmi Vas obdivujem, ze to zvladate s malym sama, nas syn je o 2 tyzdne starsi od Vasho, takze viem, ze niekedy to vobec nie je jednoduche.Drzte sa, vsetko dobre! PS:Nikdy sa nevzdavajte:) Ďakujem. Aj ja ja Vám želám všetko dobré. Nech ste šťastná a nech sa Vám i Vášmu synčekovi darí.

12:33:42 - otázka od: Mirka Ahoj Anetka, chcem Ta pozdravit a zazelat Ti k bliziacim narodeninam vsetko najlepsie, aj syncekovi Danielkovi, je velmi zlaty. Vzdy si bola velmi sympaticka aj na obrazovke, trosku ma prekvapila ta odbehnuta cesticka smerom k politike....Drzim Ti palce, nech vsetko zvladas s usmevom na perach a verim, ze najvacsou podporou pre Teba je Tvoja rodina a syncek, bulvarom sa netreba zaoberat, ved inak by nemali naozaj o com pisat /viem o com hovorim, pracovala som s ludmi, o ktorych tiez pisali "pikosky" a ludia-citatelia-divaci to "zrali".../Pekny den. Ďakujem, Mirka :-)

12:34:42 - otázka od: mirec Dobry den, ste sympaticka zena a presli ste za tie roky obrovskou zmenou, samozrejme k lepsiemu :) Dufam, ze neplanujete sa pridat do politiky ako je to teraz uz znamich ludi nejakym trendom, aj ked myslim, ze je to trend doslova blby :) Zelam vsetko dobre Nikdy nehovor nikdy. Ale do politiky už neplánujem ísť.

12:35:04 - otázka od: Doktor Kosa Kde si Aneta? Teraz v redakcii Topiek :-)

12:35:51 - otázka od: Jana Dobry den p.Anetka! Vzdy Vas velmi rada vidim na TV,lebo ste jedna velmi prijemna, vzdy mila a umiata pani. Prajem Vam hlavne vela zdravia, stastia, lasky, uspechov v pracovnom, ale hlavne aj v sukromnom zivote a vela dradosti s Vasim krasnym syncekom. S pozdravom Vasa obdivovatelka. Ďakujem, Janka. Aj ja Vám želám len to najlepšie :-)

12:37:10 - otázka od: Anna Dobry den, mna by zaujimali ci by ste chceli mat este niekedy dalsie dieta? dakujem Chcela som mať 5 detí. Toľko už asi nestihnem. Ale ešte aspoň jedného súrodenca by som Dankovi dopriala.

12:37:38 - otázka od: jarka ahoj ako sa mas? Ďakujem, výborne.

12:38:07 - otázka od: Jana Ahoj Anetka, ja by som ti len chcela popriať všetko dobré, si skvelá moderátorka a máš strašne zlatého synčeka, držím palce vo všetkom))) Ďakujem, Janka :-)

12:38:32 - otázka od: Tamara Baví vás robiť v televízii alebo by ste išli na politiku? Baví ma práca v televízii.

12:39:03 - otázka od: Baška Ahoj Ivetka, si na obrazovkách už veľmi dlhý čas a stále si ma neomrzela, si veľmi sympatické žieňa a držím Ti palce, aby sa Ti darilo po všetkých stránkach :-) Ďakujem, Baška. Veľmi si ma potešila :-)

12:51:51 - otázka od: karolkolesar Na Slovensku ale najmä na východe ste mali značné sympatie. Až do toho Vášho nešťastného vyjadrenia na adresu staršej generácie. Ešte stále sa neviete dočkať jej vymretia ? Vy ste POČULI moje vyjadrenie? Alebo ste si len niečo PREČÍTALI, prípadne Vám to priniesol niekto, poriadne okorenené a prekrútené? Alebo ste ma len nepochopili? Je v tom totiž veľký rozdiel. V mojom vyjadrení som totiž CITOVALA svojho OTCA - DOCHODCU, ktorý dodnes tvrdí, že na zmenu spôsobu myslenia musia prísť nové generácie, nestačí na to pár rokov. A ja s ním súhlasím. Čo však určite neznamená, že si želám "vymretie" môjho ocka ani žiadneho staršieho človeka. Vaša otázka, je pre mňa ďalším dôkazom, že nepochopenie a prekrúcenie pravdy, namiesto jej hľadania prináša zlobu a nenávisť. Pán Kolesár, želám Vám všetko dobré a nech sa Vám darí.

12:52:07 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? Nie, nemám

12:52:38 - otázka od: Doktor Hannibal Lecter Anetka, je 11 hodín, kde že si??? Zatiaľ v topkách:-)

12:53:19 - otázka od: virtue Dobry den Anetka, ja chcem len povedat, ze je uzasne , ze vo svete show businessu ste jedna , ktora myslim si , ze zostala sama sebou a to je myslim si v takomto prostredi velmi tazke. Drzim vam palce v zivote a prajem Vam aj vasmu syncekovi vela zdravicka a pohody. Ďakujem, veľmi ste ma potešili :-)

12:54:23 - otázka od: lubos tresco ahojky ako sa mte a ako sa dari v akom obore teraz pracujete Vysielam Prvé Noviny o 17:00 v TV JOJ a tiež moderujem a organizujem rôzne zaujímavé podujatia.

12:54:47 - otázka od: Martina Dobrý deň Anetka, ja na Vás vlastne ani nemám otázku, ale prajem Vám veľa zdravia, úspechov aj Vášmu synčekovi. Držím Vám palce do ďalšieho života. Ďakujem :-)

12:55:48 - otázka od: Jarmila Zdravim Anetka, ste pekna zena, mna by zaujimalo ci ste niekedy podstupili nejaku plasticku operaciu, alebo by ste raz chceli podstupit? Nie. Nechcem sa nechať rezať, pokiaľ to nie je nevyhnutné zo zdravotných dôvodov.

12:56:36 - otázka od: Róbert Václav Zdravím. Som Vaším fanúšikom už od doby pôsobenia na markíze. Škoda, že ste sa predčasom nechali zlákať do politiky, tam majú v dnešnej dobe slušní ľudia červenú. Hádam sa to už v dohľadnej dobe zmení. Držím Vám palce ako v osobnom, tak i pracovnom živote. S pozdravom Róbert Václav Trenčianska Teplá Ďakujem, Róbert.

12:56:52 - otázka od: Iveta Ahoj Anetka, mozem ti tikat ved sme rovnako stare :o))ani nemam otazocku, len ta chcem pozdravit a prajem vela uspechou ako v zivote tak aj v praci Ďakujem:-)

12:58:22 - otázka od: Silvia S. Ahoj Anetka si perektná veľmi sa mi páčiš na obrazovke chcem sa ťa oýtať aký máš obľúbený parfém. maj sa pekne silvia Ďakujem. Versace - Bright Crystal

12:59:15 - otázka od: Tamara Baví ťa byť v televízii alebo by si šla zasa na politiku? Baví ma práca v televízii.

13:00:38 - otázka od: Anet Aneta, kde ste? Toto už hraničí zo záhadou! Tu. Len nestíham odpovedať. Prepáčte :-(

13:00:38 - otázka od: societe Ahoj Aneta, chcel som sa spytat v/z akych jazykov prekladas. Som angličtinárka.

13:01:01 - otázka od: katka Dobry den, chystate sa niekam cez leto na dovolenku? Určite, len ešte neviem kam.

13:01:14 - otázka od: Michal Ahoj ako si sa dnes vyspala :) Výborne

13:02:55 - otázka od: Maja Pozdravujem Vás p.Anetka, veľmi Vám fandím,pretože vždy pôsobite veľmi milo a prirodzene. Nieste ako niektore Vaše nafukané kolegyne. Aj keď ste veľmi populárna a známa, no sláva Vám nestúpla do hlavy (ako niektorým), ale zostala ste sama sebou. Preto Vám veľmi držím palce či už práci, ale hlavne i v tom súkromí,nech ste šťastná so svojim malým synčekom a ten nech Vám všetko vynahradí a v ňom nech nájdete veľku lásku a oporu a naďalej aj krásne usmiata. Ďakujem, Majka. Veľmi ste ma potešili:-)

13:04:19 - otázka od: hena Dobrý deň, len Vám chcem vyjadriť obdiv, ako všetko s noblesou zvládate. Veľa šťastia Vám, Vášmu synovi a celej rodine. Ďakujem. Veľmi ste ma potešili :-)

13:04:19 - otázka od: Fugi Ahoj, aký máš vzťah s Petrom Petrusom? Je zadaný, nevieš?:o) Peter Petrus, je výborný reportér a skvelý kolega.

13:04:19 - otázka od: nikol ahoj ako sa mas? Výborne:-)

13:05:04 - otázka od: Anna Kaventova Dobrý deň ja nemám otázku,ale odkaz mám ás rada ako redaktorku ako matku.Okolo Vás vyžruje veľmi dobré flujdum.Prajem Vám veľa,zdravia.šťaštia hlavne veľa lásky od Vášho milovaného Danielka.Prajem príjemný deň Ďakujem,Anka, veľmi ste ma potešili :-)

13:05:41 - otázka od: maria Dobrý den: Chela by som sa vás opýtať prečo médiá viac zaujíma moderárov a hercov súkromný život ako ich práca.ja už kôli tomu roky ani časopisy nekupujem,lebo súkromie by malo zostať podľa ma doma a nie len omielať napr. ako aj vás ako žíjete s manželom.Podla mňa to by celkom stačilo ,že koľko máte detí alebo súrodencov odkiaľ ste a čoste robyli doteraz toto je môj nazor. milá Anetka patríte medzi moje favoritky,pozeram sa na vás veľmi rada a prajem vám nadalej veľa zdravia a úspechov v živote vaša obdivovateľka. Mária Súhlasím a veľmi pekne Vám ďakujem.

13:08:04 - otázka od: karl emden Pani Parížková, čo Vám urobili starí ľudia keď ste zaujali stanovisko : „Nebudem mať pokoja, kým táto skazená generácia nevymrie.“ To som NIKDY nepovedala! A veľmi ma mrzí, že nepravdivú, nenávistnú fámu šírite ďalej, bez toho, aby ste poznali pravdu a moje skutočné názory. Prajem Vám všetko dobré.

13:13:14 - otázka od: Stanislava ako tak vidím stále Vám kladieme rovnaké otázky, mna by teda zaujímalo či a čo rada varite a aká je oblúbená rozprávka Vášho syna. Varím najmä to, čo chutí aj môjmu Dankovi. Ten má najradšej halušky s tvarohom. Pred spaním má najradšej, keď mu čítam knižku "Čačky - hračky" od Kristy Bendovej, ale neodmietne ani rozprávky o Mackovi Uškovi, o zvieratkách alebo o bagri.

13:13:14 - otázka od: sedľač Anetka, tu píšu že vraj si na párty grckala, čoto čoto?? chrípku

13:16:56 - otázka od: jana Anetka ste veľmi milá osobka jedna z najmilších moderátoriek veľmi Vám fandím. Nech sa darí. Ďakujem, Janka. A ďakujem aj Vám všetkým za Vaše otázky. Ospravedlňujem sa, že už nestihnem odpovedať na všetky. Letím do práce, aby som Vám mohla pripraviť Prvé Noviny. Uvidíme sa na obrazovke TV JOJ o 17:00. Dovidenia. Nech sa Vám darí :-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu