Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Odvážna Parišková hazardovala: Všetkým vyrazila dych!

Aneta Dočekalová - Parišková a jej netradičný príchod na scénu. Zobraziť galériu (15)
Aneta Dočekalová - Parišková a jej netradičný príchod na scénu.

NITRA – Tá sa teda nezdá! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová - Parišková (36) má guráže na rozdávanie! Na včerajšej akcii s názvom Večer záchranárov, ktorý nielen organizovala, ale aj moderovala, všetkým prítomným hosťom vyrazila dych svojím príchodom!

Aneta Dočekalová - Parišková včera večer poriadne hazardovala. Aspoň to tak na prvý pohľad vyzeralo. Ako moderátorka slávnostného Večera záchranárov si pripravila netradičný a dramatický príchod na scénu.

V nitrianskom PKO sa vo večerných modrých šatách od návrhárky Jany Pištejovej spustila z balkóna cez celú sálu až na pódium. A to na poriadne úzkej provizórnej lanovke. Všetkým prítomným stuhla kvôli jej nástupu krv v žilách. Prekvapene, v tichosti, a s úžasom pozerali na Pariškovú, ktorú v polohe ležmo vo vzduchu spúšťali niekoľko minút.

Topky.sk zisťovali, prečo sa moderátorka rozhodla zvoliť takýto odvážny adrenalínový príchod. Nemala strach spúšťať sa vo vzduchu nad hosťami?: „Samozrejme, rešpekt pred výškou bol veľký, ale ja som na seba veľmi tvrdá, takže dokážem prekonať aj strach. Ale aj tak si myslím, že to úvodné riziko je nič v porovnaní s tým, čo záchranári podstupujú každý deň,“ povedala Parišková, ktorá aj minulý rok predviedla netradičný príchod. Vtedy sa na javisko doviezla na motorke.

Sledujte TOPKY TV: Pariškovej hazardný príchod na pódium.



pariskova


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu