Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Prsnatá ryšavka nesklamala: Opäť vytasila dekolt na úteku!

Christina Hendricks bola so svojimi vnadami už opäť neprehliadnuteľná Zobraziť galériu (6)
Christina Hendricks bola so svojimi vnadami už opäť neprehliadnuteľná

LOS ANGELES – Bez mihnutia oka ovládla červený koberec! Hoci cez víkend núdza o nahodené krásavice v Hollywoode rozhodne nebola, v stredobode pozornosti sa aj tentoraz ocitla obdarená herečka Christina Hendricks (35). Tá totiž rokmi praxe vie, čo v jej prípade zaberá stopercentne – hlboký výstrih a vnady von!

Súboj sexepílu opäť vyhrala! Známa americká prsaňa s porcelánovou pleťou sa v sobotu rozhodne nespoliehala na náhodu – nahodila sa do odvážneho outfitu a medzi smotánkou vyvolala poriadny rozruch. Na odovzdávanie cien Creative Arts Emmy Awards totiž zavítala v dlhej čiernej róbe, ktorá v oblasti dekoltu mužom veľa priestoru na fantazírovanie nenechala. Chvíľami sa zdalo, že objemné prsia jej z výstrihu doslova vypadnú!

Za sexi kočku sa v spomínaný večer vystrojila aj Christinina rovesníčka spoza veľkej mláky, Mel B. Bývalá spajska stavila na osvedčenú krátku klasiku a svoje krivky obopla v kožených minišatách. Či jej bolo vďaka tejto voľbe horúco, sa zrejme dvakrát pýtať netreba. Jej kyslý výraz tváre pri pózovaní pred paparazzmi napovedal, že rola druhých huslí jej veľmi nesedí. Na ryšavú hrivu a kypré poprsie hereckej hviezdy však tentoraz jednoducho nemala – ukázať menej pokožky, ale v tých správnych partiách, je niekedy viac!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu