Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Heribanová o homosexuáloch v šoubiznise: Sú ozdobou spoločnosti!

Manželia Heribanovci o homosexuáloch v šoubiznise. Zobraziť galériu (13)
Manželia Heribanovci o homosexuáloch v šoubiznise.

BRATISLAVA – Neodsudzuje ich! Moderátorka Alena Heribanová (55) nedávno otvorene prehovorila o homosexuálne orientovaných osobnostiach slovenského šoubiznisu. Čo všetko o nich povedala?

Pred pár dňami krstil Jozef Heriban svoju novú knihu s názvom Ružový trojuholník. Tá sa okrem iného zaoberá aj témou homosexuálne orientovaných osobností slovenského šoubiznisu. Pri príležitosti uvedenia tohto diela na trh sme zisťovali, čo si o homosexuáloch myslí nielen autor, ale aj jeho manželka - moderátorka Alena Heribanová. Tá nás prekvapila svojou úprimnosťou.

„Ja som v šoubiznise 30 rokov a za ten čas som spoznala veľa ľudí, ktorí sú inak orientovaní. Ja som nikdy nemala potrebu rozlišovať ľudí podľa rasy, farby pleti a podobne. Homosexuáli boli vždy pre mňa takí jemnejší, milší... akousi ozdobou spoločnosti. Nebrala som ich nikdy negatívne,“ priznala brunetka.

Ako ďalej Heribanová v rozhovore povedala, domnieva sa, že homosexualita tu bola odjakživa. „Myslím si, že je tu preto, lebo ju Boh stvoril. Viem, že tu na Slovensku je taký zvláštny vzťah ku gayom a lesbičkám,“ zamýšľala sa moderátorka, ktorá má medzi homosexuálmi priateľov. „Sú fajn. Nech je táto téma akokoľvek citlivá, myslím si, že sa má o tom písať, hovoriť. Máme si k nim vytvárať vzťah spravodlivý a korektný,“ povedala Heribanová.

Moderátorka si však nevie predstaviť, že by jej dieťa bolo homosexuálne orientované. „To teda nie. Ale moja priateľka zistila, že jej dcéra začala v dvadsiatke pociťovať, že je iná. Teraz je preoperovaná, je z nej muž a majú super vzťah. Hoci to bolo zo začiatku ťažké... No my nemáme právo súdiť ľudí. Akceptujme ich, majme ich radi,“ dodala Alena. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Alena Heribanová nielen o homosexuáloch.

Sledujte TOPKY TV: Jozef Heriban o svojej knihe i o homosexuáloch v šoubiznise.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu