Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Heribanová v desať rokov starých šatách: Aj tak je sexi!

Alena Heribanová Zobraziť galériu (9)
Alena Heribanová

BRATISLAVA - Očarila by aj vo vreci! Alena Heribanová (55) organizovala v utorok spoločenské posedenie pre známe dámy. Na túto príležitosť si obliekla čierne obtiahnuté šaty s čipkovým sexi vrškom. Ako nám však moderátorka v súvislosti so svojím outfitom prezradila, nešlo o najnovší módny kúsok.

Stretnutie dámskeho klubu, ktoré pravidelne už šiesty rok organizuje charizmatická moderátorka Alena Heribanová, sa tentokrát konalo v istom bratislavskom podniku. Medzi dámami, ktoré prijali jej pozvanie, nechýbali napríklad exfitneska Zora Czoborová, herečka Mária Kráľovičová, moderátorky Iveta Malachovská, Zlatica Puškárová, Bibiana Ondrejková, či Katarína Brychtová.

Alena Heribanová sa pri tejto príležitosti nahodila do čiernych kokteilových šiat s rafinovaným čipkovaným vrchným dielom. V outfite bola neprehliadnuteľná. Azda málokomu by preto napadlo, že tento kúsok má v skrini už pekne dlho. „Tieto šaty mám už desať rokov. Pôvodne som si chcela obliecť róbu s korzetovým vrškom od kamarátky návrhárky. Žiaľ, nesadla mi. Tak ostala v šatni a nechala som si to, v čom som prišla,“ prezradila Heribanová.

 

Sledujte TOPKY TV: Heribanová o tom, ako sa o seba stará, i o šatách!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu