Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Oprah Winfrey šokovala divákov: Toto od nej nečakali!

Oprah Winfreyová Zobraziť galériu (8)
Oprah Winfreyová

CHICAGO - Na osemdňový zájazd zadarmo do Austrálie pozvala tri stovky divákov svojej talk show najpopulárnejšia americká televízna moderátorka Oprah Winfrey. Šokovanému auditóriu oznámila novinu v premiérovej časti tohto ročníka svojho programu. Ten však po 25 rokoch ukončí.

Tri stovky ľudí v publiku začali tlieskať, kričať radosťou, slziť a objímať sa navzájom, keď Oprah oznámila zájazd a ako pilota predstavila herca Johna Travoltu. Ten na pódium priroloval v makete lietadla Quantas Airways a za búrlivého potlesku z neho vystúpil v kapitánskej uniforme.

"Začala som premýšľať, kam by som tak najviac chcela ísť. Možno by som vás mohla všetkých vziať so sebou na druhú stranu zemegule... Poletíme do Austrálie. Áno, poletíme do Austrálie. Vy a vy a vy a vy tiež, poletíme do Austrálie," povedala za nadšeného kriku divákov. Do Sydney v decembri poletia aj niektorí členovia štábu jej relácie. Známa opera v Sydney sa zmení v Dom Oprah, kde sa bude natáčať jej šou.

Winfrey, preslávená svojou veľkorysosťou, už v minulosti podarovala divákom v obecenstve nové autá a nedávno dala všetkým členom redakcie svojho časopisu "O" iPad Apple a šek na 10.000 dolárov. Už tiež poskytla peniaze na štipendium alebo financovala školu pre dievčatá v Juhoafrickej republike. Prekvapenia sa v relácii dočkala aj sama Winfrey. Na pódiu sa zjavil Paul Simon a zaspieval prerobenú verziu piesne, ktorú zložil k 10. výročiu jej programu. Jeho vystúpenie Oprah dojalo k slzám.

Debatnú reláciu The Oprah Winfrey Show len v USA sleduje 42 miliónov ľudí a vysiela sa do 140 krajín sveta. Oprah Winfrey ale ani ukončením svojho programu nezmizne z éteru. Hneď 1. januára spustí vysielanie vlastnej káblovej televízie Oprah Winfrey Network (OWN) v Los Angeles a chce tiež začať s novým večerným programom. Ten by sa mal volať Oprah's Next Chapter (Ďalšia kapitola Oprah).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu