Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najznámejšia moderátorka Ameriky: Živila sa ako prostitútka!

Oprah Winfrey Zobraziť galériu (5)
Oprah Winfrey

LOS ANGELES – Ukrýva skutočne pikantnú minulosť! Čokoládová hviezda Oprah Winfrey (56), ktorá sa už desaťročia americkým divákom prihovára z televíznej obrazovky, trpí desivými obavami o svoju povesť. Za mlada si totiž privyrábala starým remeslom – sexovala za peniaze ako šľapka!

Je vyľakaná na smrť! Kariéra jednej z najobľúbenejších postáv americkej televízie údajne visí na poriadne tenkom vlásku. Podľa bulvárneho plátku National Enquirer totiž Oprah ako tínedžerka rozhodne nepatrila medzi neviniatka. Na rováši má vraj obrovský sexuálny škandál, za ktorý by sa nehanbili snáď iba dobre platené pornoherečky. Udržať ho chce preto v tajnosti čo najdlhšie... A za každú cenu!

„Zapája všetok svoj vplyv a rozsiahly majetok, aby zabránila úniku akýchkoľvek obvinení,“ prezradil na adresu moderátorky interný zdroj. Ako sa však zdá, na takéto opatrenia je už neskoro. Prehrešky z dávnej minulosti jej po rokoch doslova zaklopali na dvere - a urobili z nej ženu ľahkých mravov!

„Oprah‚ randila s mužmi – ako to sama nazýva – ale v skutočnosti mala sex za peniaze. Bola prostitútkou,“ pokračoval zdroj v šokujúcej spovedi. Pýtate sa, ako je to v prípade dospievajúceho dievčaťa vôbec možné? Jednoducho. Kým jej mama Vernita Lee tvrdo pracovala, malá Oprah si vraj chlapov vodila rovno domov. Akokoľvek neuveriteľne to znie – bordel a sexuálne orgie prevádzkovala priamo v detskej izbe!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu