Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Eva, čo si si to, preboha, navliekla? Veď vyzeráš ako v župane!

Eva Mendes šokovala nevkusným outfitom Zobraziť galériu (19)
Eva Mendes šokovala nevkusným outfitom

PARÍŽ – Šliapla poriadne vedľa! O tom, že aj známa hollywoodska diva dokáže pri výbere outfitu skutočne zaváhať, sa tento týždeň presvedčili obyvatelia metropoly Francúzska. V ich uliciach sa totiž premávala herečka Eva Mendes (36) bez štipky vkusu. V neforemnom vreci bola za módnu katastrofu!

Od štýlovej Parížanky mala na míle ďaleko! Hoci americká sexica s kubánskymi koreňmi sa zvyčajne pasuje za ozdobu každého spoločenského podujatia, v súkromí zo seba neváha vytvoriť sivú myš bez nápadu. Za umením a pamiatkami totiž vyrazila tak, akoby práve vyliezla z postele – a zabudla si pri tom vyzliecť župan!

Dlhá vrecovitá róba previazaná tenkým opaskom! V takom outfite, ktorý farebne pripomínal šatník prastarej mamy, sa Eva vybrala do Múzea armády v areáli Invalidovne. A aby toho nebolo málo, napriek sychravému počasiu tam dokráčala v slnečných okuliaroch a v šnurovacích topánkach s platformami. Presne takých, aké by ste zrejme tiež našli na povale svojej prababičky!

Hollywoodska kráska do európskeho mesta lásky nepriletela len oddychovať a spoznávať jeho zákutia. Po večeroch totiž predstavuje svoju zbrusu novú snímku The Other Guys, v ktorej si zahrala po boku Marka Wahlberga a Will Ferrella. Z izby v hoteli Ritz však si zvyčajne vyrazí uloviť zopár záberov na pamiatku. Tie, na ktorých ju paparazzi zvečnili pri jednej z prechádzok, by však sama zrejme najradšej nevidela!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu