Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nechutná Lady Gaga: Obalila sa krvavým mäsom!

Lady Gaga odvážnymi zábermi už opäť poriadne pobúrila Zobraziť galériu (19)
Lady Gaga odvážnymi zábermi už opäť poriadne pobúrila

JAPONSKO – Nepozná hranice! Extravagantná speváčka Lady Gaga (24) dokázala, že je pre pozornosť médií schopná spraviť naozaj čokoľvek. Na svojich najnovších záberoch sa predviedla takmer nahá – jej cudnosť totiž chránili len kusy surového mäsa. Gaga, toto si prehnala!

Ochranári šalejú! V dobe, keď je medzi hviezdami boj za práva zvierat takmer módnou záležitosťou, Lady Gaga svojimi zábermi ochranárom doslova napľula priamo do tváre. Na obálke japonského vydania magazínu Vogue pre mužov totiž pózovala zahalená len kusmi krvavého mäsa. Svojmu netradičnému outfitu prirodzene prispôsobila aj mejkap a tak sa čitateľom „prihovára“ krvavo červenými perami. Môže sa však táto fotografia niekomu páčiť?!

Reakcie na seba nenechali dlho čakať – a ako sa dalo predpokladať, neboli veľmi priaznivé. „Nezáleží na tom, ako pekne je to odprezentované, telo týraného zvieraťa je telo týraného zvieraťa,“ povedala na margo záberov prezidentka združenia na ochranu práv zvierat (PETA), Ingrid Newkirk. „Mäso reprezentuje krvavé násilie a utrpenie a ak toto bol obraz, ktorý chceli dosiahnuť, tak sa im to podarilo.“

Vymyslela si svoje druhé ja! Lady Gaga sa však napriek vzrušeniu vo svojom živote asi trochu nudí. Najnovšie si vraj vymyslela svoje alter ego, muža s menom Jo Calderone, ktorý má byť jej priateľom a príležitostným milencom. Dokonca neváhala a v deň vydania magazínu Joovi založila aj účet na Twitteri. „Som človek. Som ľudská bytosť. Ja som ja. A takto som sa narodil,“ môžu si na jeho stránke prečítať všetci záujemci. Uvidíme, dokedy to Jo s Gagou „vydrží“!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu