Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drastické diéty Lady Gaga: Museli ju niekoľkokrát hospitalizovať!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga

NEW YORK - Kontroverzná americká speváčka Lady Gaga bola údajne v minulom roku šesťkrát hospitalizovaná kvôli drastickým diétam. Tie podstúpila preto, aby sa zmestila do extravagantných koncertných kostýmov.

Tvrdí to nová biografia, z ktorej citujú internetové servery sledujúce dianie vo svete celebrít. Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga (Poker Face: Vzostup a vzostup Lady Gaga) autorky Maureen Callahanovej obsahuje aj rozprávanie speváčkinho bývalého koncertného manažéra Davida Ciemnyho. Podľa neho sa bola Lady Gaga schopná nezdravo prejedať sladkosťami a tortami, a potom drasticky obmedziť príjem kalórií, aby sa dostala do svojich veľmi odvážnych kostýmov, ktoré sú súčasťou jej imidžu.

Raz vraj takto nárazovo schudla viac ako deväť kíl. Podľa hľadačky talentov Wendy Starlandovej je dvadsaťštyriročná Lady Gaga pod nesmierne silným tlakom, aby schudla. Napriek šiestim minuloročným hospitalizáciám jej zdravotné problémy pokračovali aj tento rok; v januári musela zrušiť štyri vystúpenia v USA kvôli problémom so srdcom spôsobeným vyčerpaním.

Lady Gaga sa pred časom zverila, že je vnútorne veľmi neistá, ale schováva to vraj za svoju "koncertnú osobu". "Keď sa ráno zobudím, cítim sa ako každé iné neisté dvadsaťštyriročné dievča," uviedla. "A potom si poviem, krava, si Lady Gaga, tak vstaň a dokáž to." Lady Gaga prvýkrát pred českým publikom vystúpi 17. novembra v pražskej O2 Arene. Zastaví sa tu počas európskej časti svojho svetového turné a predstaví program The Monster Ball (Ples príšer).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu